Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasandraxzx

boze chyba sie juz z tego nie podniose,tego sie od niego nie spodziewalam

Polecane posty

Gość kasandraxzx

((((((

Gość kasandraxzx
zapytalam dzis czy jest ze mna szczesliwy, odpowiedzial ze tak, ze bardzo mnie kocha, drazylam temat przyszlosci naszego zwiazku a on mi powiedzial ze jest cudownie ale zycia sobie ze mna nie wyobraza i jak zajde w ciaze to mam usunac bo on i tak odejdzie,teraz pisze ze mnie kocha, nie chce go juz widziec, jak to przetrwac boze

Gość deefty@o2.pl
Zostań tam gdzie jesteś i nie ruszaj się

Gość kasandraxzx
kim dla niego bylam, kim jestem, bylismy razem 4 lata , pozostal smutek i cierpienie

Gość kasandraxzx
kopnelam

Gość kasandraxzx
nie chce go juz widziec, che zapomniec,nie wierze w to co uslyszalam od niego, boze

Gość kasandraxzx
wiem, ale nie moge w to uwierzyc, tyle lat razem , boze nie moze to do mnie dotrzec, bylam tylko lala do dmuchania przez te 4 lata

Gość kasandraxzx
nie wiem co mam z soba zrobic,jest mi tak bardzo przykro , bardzo

Gość kasandraxzx
29

Gość virtucon
budulka dasz rade moj chociaz mowil ze nie chce miec dzieci

Gość kasandraxzx
ide zapalic papierosa, nie palilam 2 lata , mam metlik w glowie az sie zle czuje, wypalilam juz prawie paczke

Gość kasandraxzx
a on powiedzial ze gdyby byla taka syt musilabym usunac, wiedzial ze chce miec dzieci,nie wytrzymam dzis z tymi myslami

Gość kjlkljkkjkllkklkj
boshe, jaki cham i prostak z niego :O :*:*:* dasz rade !

Gość yyyhmyyya
w ogóle o czym tu mowa, jakby mi facet z którym byłam 4 lata powiedział coś takiego, to nie chciałabym go widzieć na oczy, a co dopiero o nim wspominać... :-O Szanujcie się dziewczyny.

Gość przelot_em
Znajdź dobre strony tej przykrej dla Ciebie sytuacji. Dobrze, że teraz usłyszałaś te słowa a nie wtedy gdyby ciąża była już faktem. Otrząśniesz się i wyciągniesz nauki na przyszłość. Będziesz bardziej ostrożniej wybierać sobie partnerów do życia. Ten był widocznie tylko do seksu.

Gość kasandraxzx
wiem, lecz to zderzenie sie z prawda o nim mnie zabija,przez 4 lata z nim bylam,znajduje dobre strony , lepiej wczesnije niz pozniej, ale to nie takie latwe ,boli strasznie to jak mnie potraktowal, wyzdzwania do mnie , nie odbieram , nie cche go juz widziec , napisal mi smsa ze tak szybko podejmuje decyzje o rozstaniu !przeciez bylo tak"fajnie" boze on jest nienormlany

Gość yyyhmyyya
ewidentnie jest nienormalny, tym szybciej kopnij go w zad.

Gość yyyhmyyya
Jest jeszcze inna opcja, może nie jest nienormalny, ale Ciebie uważa za idiotkę, tzn. osobę której może bez ogródek powiedzieć wprost że bachora musiałabyś sobie wyskrobać, o ślubie nie masz co marzyć, ale jak do Ciebie zapuka żeby się pobzykać, to wpuścisz go i mu ulżysz.

Gość tylko się nie złam przypadkiem
i nie wróć do niego! Bo to byłby koniec dla Ciebie, koniec Twojej godności, szacunku do samej siebie, szansy na prawdziwą miłość. Facet mówi "kocham cię", a za chwilę słowa, ktore są kpiną z miłości. Że nie wiąże z Tobą życia, a wasze wspólne dziecko byłoby dla niego do wyskrobania (czy można coś gorszego powiedzieć?). No ale jaki problem, przecież jest "fajnie" :O Dno, bezwzględny cynik! Nie daj się przeprosić przypadkiem!

Gość kasandraxzx
nie wroce, mam godnosc , potraktowal mnie jak "dziewczyn e do sexu", nie moge w to uwierzyc, czytam smsy od niego i nie moge uwierzyc w to z kim bylam przez te 4 lata '

Ale właściwie, czy on Cię w ogóle przeprasza, próbuje się jakoś tłumaczyć? Czy tylko dziwi się, że zrywasz taki "fajny" związek? :O

Dlatego właśnie trzeba takie rzeczy wybadać i wiedzieć wcześniej. Cztery lata to stanowczo za późno na rozmowę o podejściu do wspólnego spędzenia życia, do dziecka. Potem się człowiek właśnie budzi z ręką w nocniku. Myślał, że to miłość, a dla drugiej osoby to była cyniczna zabawa.

Gość kinia222
Po 4 latach wyszło szydło z worka,rozumiem cię.Byłam z facetem 6 lat i też się na nim zawiodłam i to bardzo!!!!powiedział mi że ma ochote na inną dziewczynę i się wypalił i wogóle gadał podłe rzeczy... a ja z nim byłam bo go kochałam, bo przyzwyczajona byłam bo nie wyobrażałam sobie życia bez niego.Odeszlam, wstałam i poszłam i tak się skończyło.Cierpiałam bardzo, płakałam po nocach.Teraz mneły 4 lata i ciesze się że się tak stało mam teraz narzeczonego w przyszłym roku ślub.Nic nie dzieje się bez przyczyny,dopiero teraz widzę ile zyskałam. Cierpisz teraz ale to przejdzie. Moje motto: lepiej cierpieć przez 6 lat niż przez całe życie!!! :)

Gość kasandraxzx
te slowa "kocham cie"sa kpina z milosci , macie racje, a ja w to wierzylam,teraz nie moze zroumiec dlaczego nie potrafie sie cieszyc zyciem z nim przeciez bylo "fajnie"ze wszystko rujnuje, serio chyba zaraz zal za to wszystko mnie udusi, nienawidze go!