Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasandraxzx

boze chyba sie juz z tego nie podniose,tego sie od niego nie spodziewalam

Polecane posty

Gość kasandraxzx
kinia zycze ci duzo szczescia, ja wiem ze dam rade,juz nie potrafilabym z nim isc do lozka , przytulic sie do niego , juz nie nie przeprasza, nie rozumie dlaczego tak wszystko zburzylam"przeciez bylo cudownie"

Gość on ma jakas chorobe
psychiczna tylko psychol moze cos takiego zrobic krwa, ale bym sie na jebace zemscila

Gość tylko się nie złam przypadkiem
"Kochanie, kocham cię, jest nam cudownie! Ale pamiętaj, gdybyś zaszła w ciąże, to musisz się pozbyć naszego dziecka, bo i tak cię zostawię. Aha, i przyszłości też z tobą nie planuję. Ale kocham cię bardzo. Jest cudownie, prawda?" Żal dupę ściska, normalnie nigdy nie słyszałam takiej podłości i obłudy! Autorko, skoro on nie rozumie, to nie warto nawet tłumaczyć. Trzeba wywalić smsy tego kolesia razem z nim ze swojego życia i dziękować losowi, że to teraz wyszło, zanim straciłaś następne lata, które mogłabyś spędzić z kimś wartościowym. Tylko nauczka na przyszłość - orientuj się w takich kwestiach dużo wcześniej.

Kasandro, tak sobie myślę, jak to możliwe, że Cie to spotkało?:( Nie rozmawialiście nigdy o swojej przyszłości, o dzieciach? Ten Twój mężczyzna, widać nie oczekuje od życia nic, poza przyjemnością. To podłe, co zrobił. Wiedział przecież, że chcesz mieć kiedyś rodzinę i że wiążesz z nim wspólną przyszłość:(.

Gość kinia222
To urodzony drań!!! i jeszcze beszczelny do tego!!! dla niego nie ma problemu, jest dobrze tak jak jest!!!

Gość yy...
Tacy idioci powinni płacić nam za zmarnowany czas wielkie odszkodowania...

Gość kasandraxzx
zmawialismy,tzn ja zaczynalam ten temat, jeszcze 2 lata temu chcial ,nawet wybral imie dla dziecka .. pozniej klotnie itd rozstalismy sie, ciagle blagal bym wrocila ze mnie bardzo kocha..wrocilam , ciagle slowa o milosci oddaniu ze jestem jego calym swiatem ze zyc bezemnie nie umie, a teraz po rozmowie powiedzial mi ze jestem wazna kocha mnie ale nie wyobraza sobie zycia ze mna , "ale jest fajnie cudownie kocha mnie i chce byc ze mna ale gdy bedzie dziecko mam usunac,bo on ze mna nie bedzie, chyba ze chce wychowywac sama.

Gość Marilenka
Przykro mi bardzo, ale lepiej wiedzieć wcześniej niż na przykład po ślubie i to jest dobra strona tej sytuacji. Dużo siły życzę.

Gość kasandraxzx
tylko się nie złam przypadkiem "Kochanie, kocham cię, jest nam cudownie! Ale pamiętaj, gdybyś zaszła w ciąże, to musisz się pozbyć naszego dziecka, bo i tak cię zostawię. Aha, i przyszłości też z tobą nie planuję. Ale kocham cię bardzo. Jest cudownie, prawda?" DOKLADNIE TAK (((((((((((((((((((((((

Gość kasandraxzx
takie slowa uslyszalam jak ktos wyzej napisal, ,jest cudownie kocham cie bardzo ale..

Gość kasandraxzx
dzis nie mam glowy do tego , ale sie zemszcze na nim, musze to zrobic

Gość yy...
Myślę, że największą zemstą będzie dla niego to, że ułożysz sobie życie z kimś innym i będziesz szczęśliwa - a on będzie szalał, szalał... aż zostanie sam, bo nie wyobrażam sobie takiej desperatki, żeby usłyszawszy taki tekst, jak Ty, angażowała się w znajomość z takim bucem.

Gość kasandraxzx
ulozyc zycie(jak teraz zaufac, nie chce juz zadnego faceta, nie wierze juz w milosc,nie wiem co mam z soba zrobic, nie chce mi sie nic, nawet wsydze sie zadzwonic do przyjacolki i powiedziec, czuje sie okropnie

Gość yy...
Przecież nikt nie mówił, że od razu ;) Póki co odchoruj tego idiotę. Mieszkacie/ mieszkaliście razem?

Gość kasandraxzx
mieszkalismy, gdy wrocilam do niego nie chcilam sie juz wprowadzic"pomiesziwalam u niego"nie che juz faceta chce sie na nim zemscic , zniszyl mnie , wiare w milosc oddanie, zniszyl wszystko a teraz wypisuje ze mnie kocha i wszystko moja wina bo zburzylam wszystko

Gość ertzui
NASTEPNE PROWO TEJ WARIATKI

Gość kasandraxzx
wylaczylam tel,nie bede czytac tych bzdur,jak ja tm wszystko przetrwam to nie wiem

Gość kasandraxzx
prowo?

Gość kasandraxzx
to chyba facet napisal ze prowo,nie wierzysz ze faceci tak potrafia postapic?

Gość idz na spacer
po drodze wstap do pubu na piwo, rozluzniij sie nie siedz w domu na necie. Naprawde zyczliwie ci radze