Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mineralny

wesele garniak kurtka jak to dopasować ?

Polecane posty

jak myslicie ? wypada isc na wesele w spodniach od garniaka plus kamizelka krawat i koszula czy koniecnzie brac marynarke ? pytam sie gdyz mam kurtke, nie plaszcz i jak ubiore garniak to musze marynarke chowac pod kurtke gdyz kurtka jest za krotka by zakryc garniak. Chce i tak kupic nowa kurtke , ale moze nie w tym miesiacu a plaszczu na pewno nie kupie , bo to nie w moim stylu. Czekam na odpowiedzi.

no raczej lepiej będziesz wygladał w całym garniaku. to może kurtke narzuc tylko w kościele i nie zapinaj to nie będziesz musiał chowac marynarki. a pozniej i tak zdejmiesz.

no tak tylko w iadomo jakie jest ogrzewanie w kosciele ? a godzine tam siedziec w takim morzie to neizbyt fajne rozwiazanie. cos musze wymyslec. w sb wesele a w pt wieczorem juz wyjezdzam.

Gość 32565
a nie masz jakiegoś kumpla, który mógłby Ci pożyczyć płaszcz? Dziewczyny zawsze potrafią się jakoś zorganizować, pożyczają sukienki, torebki i nie muszą na każdą okazję kupować czegoś nowego ;)

dajcie mi tu jakies porady bo zawsze chodzilem na sluby latem. widzieliscie kogos na slubie w normalnej kurtce ?? w kosciele ??

no wlasnie nie mam , tez o tym myslalem,ale nikt w takim cyzms nie chodzi z moich znajomych

Gość ja to myślę...
że w pierwszej kolejności możesz sobie darować kamizelkę :P I dobrze Ci tu radzą - marynarka, na to kurtka rozpięta. Bez przesady, nie zamarzniesz przez tę godzinę w kościele, nie ma mrozów póki co :P

A możesz zostawić marynarkę np. w samochodzie na czas uroczystości w kościele? A potem na salę już byś ją założył. I mógłbyś w kościele zapiąć kurtkę.

Gość no ale zastanów
się - mlody tez będzie w samym garniturze, świadek również, a ty zamarzniesz w rozpiętej kurtce. :o

z marynarki nie powinnienes rezygnowac. mozesz jej nie zakladac do kosciola (nawet moze miec jakis sweter bardziej elegancki na koszuli), a na wesele to juz w marynarce. mozesz w samochodzie sie przebrac

Do kościoła ubierz kurtką a potem przed wejściem na salę przebierz siew marynarkę :) Wiele razy widziałam że faceci tak robią.

Gość stara mężatka
2 tyg temu byłam na weselu ,wielu gości miało na marynarkę nałożoną kurtkę a spod kurtki wystawała marynarka,kilka dziewczyn też miały eleganckie kreacje a na wierzch miały sportowe kurtki,oczywiście kurtki były rozpięte,trudno żeby każdy kupował eleganckie nakrycie żeby w kościele ładnie się prezentować,ubierz garniak a na wierzch daj kurtkę tylko jej nie zapinaj