Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama zosieńki :) :) :)

Kupie puzzle dla dziecka!!

Polecane posty

Kupie kilka pudełek puzzli dla dziecka. Nie mniej jak 30 elementów, nie puzzle typu mini, kompletne!

Gość jezu - kobieto - wejdz na all
tam jest pełno uzywanych albo kup w sklepie- puzzle sa tanie!

juz przynajmniej od 2ch tyg zakładasz nowe tematy o tych puzzlach- czekasz ,ze ktos ci je sprezentuje?

Patrze na allegro ale pojedynczych nie oplaca sie kupic a w zestawach duzych czesto coś nie gra, albo braki albo sa tez puzzle ktorych nie chce, nie nie czekam az ktos mi je sprezentuje bo zaplace normalnie, ale chce zrobic sobie taki zestaw jaki mnie interesuje jak komus dziecko wyroslo i puzzle zalegaja to po co ma wystawiac kilka razy na all, placic za rozne wystawiania, czasem jeden raz nie wystarczy, od tego chyba jest forum a od kiedy zakladam tematy to juz nie Twoja sprawa, zwlaszcza ze akurat moj jest to chyba drugi taki temat plus raz wpisalam sie do czyjegos takiego 🖐️

i myslisz ,ze ktos będzie miał akurat taki zestaw jak tobie pasuje? kobieto - jak na all nie mozesz znalezc to tutaj na forum ani tyle!

No właśnie o to chodzi że tu ktoś może napisać jakie ma puzzle i mogę sobie wybrać które mnie interesują, ugadamy się co do ceny i na pewniaka wystawi aukcję na allegro Trochę Ci się nie udało podszywie 🖐️ 5 elementow to widocznie Ty masz problem ułożyć

kolejny podszyw ktos sie dobrze bawi

a mozesz chociaz napisac czy znaczące sie jakies motywy bajkowe np?

i ponownie zapewniam Cię że na allegro też szukam, aktualnie czekam na odpowiedzi od dwóch sprzedawców co mają super zestawy, jednak jeden nie podał kosztów wysyłki a inny nie dał opisu więc czekam na odpowiedź na pytanie o stan puzzli, do tego powysyłałam wiadomości do osób sprzedających puzzle na osobnych aukcjach o cenę za zestaw na kup teraz ( nie będę licytować u kogoś gdzie mnie interesuje zakup np 5 pudełek bo wygram np tylko jedną aukcję plus wysyłka to zapłacę drożej jak w sklepie :O ) Rozumiem że tematy kupie ciuszki gdzie osoby chcą same sobie coś wybrać też tak Cię drażnią i każesz im szukać tylko i wyłącznie na allegro z przymusem kupowania takich zestawów jak są nawet jak część ciuchów ich w ogóle nie interesuje :O 🖐️

Motywy nie mają znaczenia

up

Gość agataa09
Na tej stronie znajdziesz ogromny wybór puzzli: http://www.kuppuzzle.pl Masz tam nie tylko puzzle dla dzieci, ale również dla dorosłych, więc myślę, że powinnaś coś wybrać. Pozdrawiam

Dla całkiem małego dziecka fajnie zacząć od puzzli polegających raczej na dopasowywaniu mniej skomplikowanych elementów układanki do siebie. Tutaj są fajne puzzle ze smurfami w bardzo dobrej cenie, a sa tam 4 obrazki skladajace sie z 12 elementów kazdy wiec w sam raz na poczatek --> http://congee.pl/product-pol-6428-Puzzle-Smerfy-4-szt-.html

Gość Karolina 62
ja tez polecam stronkę kuppuzzle Pl, świetny wybór i niskie ceny

Gość mama_kajjjki
A czy nie lepiej wejść sobie na taka stronkę i tutaj poszukac fajnych puzzli http://www.mojulubionybohater.pl/search.php?text=puzzle zwłaszcza że teraz takie układanki wcale nie sa drogie, więc co jakiś czs mozna kupowac dziecku chociażby dlatego aby zmieniac obrazki.

Gość to moze w koncu
laskawie napiszesz jakie puzle cie interesuja? nie sadzisz, ze byloby latwiej?

Gość reeeniopw
No kup te dwustronne, teraz takie puzzle dzieci układaja. Wiec na Twoim miejscu bym sie nawet nie zastanawiała.

Gość elizzz-ka
Teraz kiedy juz beda miały wolne od szkoły, przedszkola to mysle ze spokojnie własnie trzeba zbierać takie układanki zeby sie nam dzieci nie nudziły.

Gość frankaaaaaaaaaaaa09
Mogę sprzedać 8 kompletów puzzli Trefl, 30-60 elementów, jak nowe, w połowie ceny jaką dałabyś za nowe. Jeśli jesteś zainteresowana podaj e-maila.

Gość paullla87
SKorzystaj teraz z oferty na mojulubionybohater.pl ponieważ że przy zakupach min. 50 PLN i jednoczesnym zapisaniu się do newslettera 2 x osłonki przeciwsłoneczne z logo gratis. Wiec można mieć jeszcze coś dodatkowego.

Gość Madiza
Ja puzzle dla dzieci kupuję tutaj: http://szkolnis.pl/puzzle Sklep bardzo fajny, mają duży wybór różnych puzzli, układanek za bardzo atrakcyjne ceny. W zasadzie od 5 zł można już coś fajnego kupić, więc naprawdę się opłaca. Moja córa kocha układanki, więc jestem stałą klientką tego sklepu :)

Gość petronnnelka
Ja kupiłam te z mojulubionybohater, w sumie bardzo fajne rozwiązanie , zwłaszcza ze teraz nasze dzieci jednak bardziej sa za zabawkami edukacyjnymi.

Gość kepasa
hi, moim skromnym zdaniem nie ważne jest gdzie sie kupi puzzle tylko jakie... moja 4,5 letnia córeczka układa tylko puzzle i nic innego na dłużej nie potrafi ją zainspirować. też mnie to martwi, nie chce pisać , liczy tak sobie, coś tam doda , odejmie...wydaje mi się że my w jej wieku moglismy więcej. Na początek należy kupować puzzle zróżnicowane kolorystycznie, aby lżej było je znajdować no i niestety trzeba zobaczyć z ilu puzzli jest najlżej układać, np. na jakiejś świetlicy. od kiedy tak wogóle dzieciaczki teraz piszą i czytają....????

Gość asiaaaaa3
Jak są takie problemy z zakupem puzzli dla dziecka to czy nie lepiej skorzystać po prostu z puzzli dostępnych w internecie. Przecież mnóstwo tego jest w internecie np. tutaj http://puzzledladzieci.net.pl - te działają na tablecie, moja córka czasami układa.