Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Etha

Czy to już zdrada?

Polecane posty

Gość Etha

Witam ponownie. Jakiś czas temu pisałam o moich podejrzeniach wobec narzeczonego. Postanowiłam zobaczyć jak zareaguje na wiadomości od nieznanej dziewczyny. Założyłam więc konto na facebooku, z którego zczęłam do niego pisać. NIby, że poznaliśmy się na koncercie i takie tam. Okazało się, że On nie ma żadnych oporów. Zaczął odpisywać jakby znali się kilka lat. Napisał też że woli pisać smsy, niż na FB i że to że ma narzeczoną tak naprawdę nic nie znaczy. Teraz pytanie, czy mogę to uznać za zdradę?

Gość oneofus
zalozylas fikcyjne konto? i on sie nie zorientował?

Gość Etha
Nie zorientował się, bo zrobiłam to w pracy i piszę do niego też zawsze z pracy albo od znajomych.

Gość week of view
moim zdaniem to nie jest jeszcze zdrada ale zachowuje sie nie fair. Co ma znaczyc "to że ma narzeczoną tak naprawdę nic nie znaczy. " ??? ja bym sie wkurwila jakby moj facet tak napisal do jakiejs kobitki

Gość ptasiek nastroszony
a z dziobków też sobie jecie ?

Gość Etha
Ja też właśnie tak się czuję. Myślę, że jeszcze trochę to pociągnę i zobaczę do czego On jest w stanie się posunąć.

Gość idź w uj.
nie fair to zachowuje się ona takie numery wykrecajac widac brak zaufania w związku dlugo tak nie pociągniecie ;)

Gość Etha
Brak zaufania nie jest bezpodstawny.

Gość oneofus
chciałabym mojego sprawdzić, ale on ma tylko nasza-klase, a jak zaloze fikcyjne konto to zorientuje sie ze cos nie tak. Myslalam zeby napisac na jego telefon A co do twojego narzeczonego to zdrada bym tego jeszcze nie nazwala ale skoro mowi wprost ze narzeczona czyli ty nic nie znaczy to zaczelabym sie martwic. Ale z drugiej strony w ogole moglby nie mowic o tej narzeczonej. Popisalabym jeszcze z nim troche, umowila sie i wtedy bys miala czarne na bialym.

Gość yhyy
a nie wzięłaś pod uwage tego ze pisze mu sie tak dobrze z tobą na tym fikcyjnym ,bo odpowiada mu taka osoba jak Ty sama ? :) poproś koleżankę zeby ona pisała, gwaranuję ze to juz nie będzie to samo :) skoro on ma ochotę np zdradzić Cię z Twoim klonem :)

Gość yhyy
jak się straci zaufanie , juz nigdy nie bedzie tak samo , tego ie nie nabija jak konta w telefonie - jest nieodwracalne