Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będę piękna jak schudnę:)

Od dziś zaczynam, by na święta być szczuplejsza.:) KTO ZE MNĄ?

Polecane posty

jak dla mnie wszelkie diety pt. 'jem tylko dwa składniki' na nic się nie zdają, bo tylko się człowiek męczy a rezultaty? no właśnie, z tym bywa różnie. Wg mnie jedyną słuszną dietą jest MŻ i dużo ruchu, póki co działa i świetnie sobie radzę ;)

Gość będę piękna jak schudne
hm zaraz nam temat całkiem zniknie... Heh u mnie nie jest źle, może trochę lekceważe sobie postanowienia ale ćwicze i nie mam wyrzutów:) a jak wam idzie?

Gość będę piękna jak schudne
ja się pilnuje ale mam dużo obowiązków w tym miesiącu, że szok, a po drugie trochę głupio tak samemu pisać gdyby nie "kapcie na drogę" to pisałabym sama:) ogólnie to dużo ćwicze i sprawia mi to przyjemność, a z dieta też jest łatwo przyzwyczailam się do małych porcji i nie czuje się głodna:)

Jak tam? szkoda że wątek upada... U mnie już 8 kg mniej w zaledwie miesiąc! trochę za dużo, ale wiadomo-pierwszy miesiąc to i waga szybciej leci. Teraz już chudnę kg tygodniowo więc tak jak być powinno ;)

będę piękna jak schudnę - piszesz ze nie jest źle,nie jest źle no to co już osiągnęłaś ?ile teraz warzysz ?

Gość będę piękna jak schudne!
wesołych świat życzę wszystkim panią, które wspólnie ze mną wytrwały:) mi się udało wrzucić prawie 10kg pozdrawiam

Gość będę piękna jak schudne!
wesołych świat życzę wszystkim panią, które wspólnie ze mną wytrwały:) mi się udało wrzucić prawie 10kg pozdrawiam

Gość manusia30
odradzam sosu do jednego ziemniaczka bo sosy tuczą chude mięsko i gotowane mięsko schudlam 25 kg. wiem co mówię. dużo ruchu mało tłuszczu i cukru powodzenia

Gość będę piękna jak schudnę!
hm dziewczyny ja kontynuuje dalej moja diete, a Wy?