Gość będę piękna jak schudnę:) Napisano Listopad 26, 2011 u mnie widać już pierwsze efekty:) no i w sukience ładniej wyglądam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kathy.k Napisano Listopad 26, 2011 http://puzz.com.pl/?p=rs7g7Qc1Iv8Q drogie Panie jak się nudzicie polecam fajną stronę, na której układa się puzzle i można zarobić parę groszy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość będę piękna jak schudnę:) Napisano Listopad 26, 2011 chyba zostałam sama... Zjadłam dziś suchy chleb pieczony i troszkę zupy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mimowolka Napisano Listopad 27, 2011 Tak was trochę poczytałam i jestem w małym szoku że jedząc tyle można schudnąć widocznie niektórzy mają dobrze. Ja np nie jem praktycznie chleba i przy moim wzrosbie 177 nie ważę mało:( tylko pozazdrościć. Dzisiaj zjadłam 3 jajka na twardo i surówkę z marchewki i jabłka. 0 cukru itp i piję zieloną i czerwona herbatę i ćw.. Jak narazie przez nie całe 3 msc schudłam 15 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapcie_na_drogę 0 Napisano Listopad 27, 2011 Jestem jestem tylko ostatnio miałam strasznie mało czasu :D u mnie też widać pierwsze efekty, wszystkie bluzki są za szerokie co pięknie ukrywa mój brzuch :D jestem zadowolona i pełna chęci do dalszej walki :D wczoraj co prawda trochę alkoholu wypiłam ale nie zjadłam znowu też tak dużo więc myślę że w boki mi nie pójdzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapcie_na_drogę 0 Napisano Listopad 28, 2011 Halo dziewczyny! żyjecie jeszcze?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość będę piękna jak schudnę:) Napisano Listopad 28, 2011 hej dziewczyny:) wczoraj nie pisałam, bo miałam problemy z netem... U mnie coraz lepiej kolacji nie jem w ogóle i żyje:) gorzej z ćwiczeniami ale się ruszam:) a jak Wam idzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Walkirija 0 Napisano Listopad 28, 2011 cześć dziewczyny, wracam do was. choć do końca zdrowa jeszcze nie jestem. Kupiłam baterie do wagi elektronicznej i okazało się ze moja waga na której ważyłam się jak zaczynałam dietę troszkę oszukuję i wcale nie ważyłam 56 kilo (jak nadal pokazuje), tylko 57,5. Ale nie narzekam. I tak widzę po sobie różnice :D Już nie pamiętam kiedy ostatnio widać mi było żeberka :) No i dorobiłam dziurkę do paska. dziś zjadłam dwa tosty z jajkiem, kisiel, jabłko,dwa ziemniaczki w mundurkach i bułkę grahamkę z pomidorkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapcie_na_drogę 0 Napisano Listopad 28, 2011 Witamy spowrotem :D ja dziś zjadłam jabłko, trochę ryżu z mięsem, krupnik i krewetki. Też widzę po sobie różnicę, narazie na wagę nie wchodzę, ale ile by nie było, efekty wizualne są dla mnie wiele ważniejsze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość będę piękna jak schudnę:) Napisano Listopad 29, 2011 :) u mnie dziewczyny jest coraz lepiej:) efekty są widoczne, inni też już je zauważyli więc myślę, że do świat będzie cel osiągnięty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zdeterminowana27 Napisano Listopad 30, 2011 Hej Dziewczyny:) Dolaczam sie i ja bo tez mam do zrzucenia co nie co ,... czyli w pyblizeniu jakies 8 kilo , chcialabym wyrobic sie do sylwestra ale nie wiem czy az takie cuda się zdarzają:p Niewątpliwie zalezy mi jednka na wypracoaniu pieknej sylwetki na dłzuzej więc jesli przed 2012 nie dam rady .. to bede probowac dalej :p i mam wielką nadzieje ze dzieki Waszemu wsparciu bedzie mi razniej :) Pozdrowionka Zdeterminowana :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdeterminowana28 0 Napisano Listopad 30, 2011 No i czekajac na moje pycha mięsko z pierkarnika postanowiłam , że zmierzę się dla przyzwoitości a dane pozostawiam Wam GWiazdy w stopce :P No i coż... mykam po mału w kierunku łazienki bo tak z kolei czeka na mnie pranie a potem spac , żeby jutro ludzi nie straszyc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewunia89 0 Napisano Grudzień 2, 2011 coś widzę że ten temat zamarł - chyba kiepsko idzie odchudzanie! ja ograniczam słodycze - wczoraj przed snem chciałam zjeść kawałek ptasiego mleczka ale powiedziałam sobie NIE!!! dzisiaj na śniadanko zjadłam bułkę z szynką i serem żółtym - może to nie jest rewelacyjne śniadanie dla mnie ale cóż :P na drugie śniadanko w pracy też zjem taką bułkę + danone (ale ziarno) na obiad hmmm - zależy co ugotuję :P a wam jak idzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapcie_na_drogę 0 Napisano Grudzień 2, 2011 Odchudzanie wcale nie idzie kiepsko, w zasadzie idzie bardzo dobrze :D zważę się w ten weekend i powiem ile mi w ciągu 2 tygodni ubyło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość będę piękna jak schudnę:) Napisano Grudzień 2, 2011 hm ja schudlam prawie trzy kilo! I nawet nie tęsknię za słodyczami:) a brzuszek już jest coraz twardszy nie taki ochydnie tłusty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marhefka 0 Napisano Grudzień 3, 2011 Hej! Mozna sie dolaczyc? Odchudzanko zaczelam 4 tygodnie temu. Cel i waga w stopce. Jak na razie trzymam sie nie najgorzej, waga powoli spada:) oby tak dalej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapcie_na_drogę 0 Napisano Grudzień 4, 2011 mi także idzie zdumiewająco dobrze, może jutro się zważę i zobaczę czy coś ubyło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kad Napisano Grudzień 4, 2011 mnie tutaj dlugo nie bylo ale znowu zaczynam reaktywacje diety ! bylam dzisiaj w galerii i mierzylam ciuchy i sie zalamalam.. wszystkie przepiekne sukienki sylwestrowe na mnie leza okropnie.. swetry tez - za duzy brzuch :/// stwierdzilam ze teraz na bank sie biore za siebie ( nie mam wagi, nie wiedzialam ze tak przytylam az do dzisiaj kiedy mierzylam i w S to juz zadna sie nie miescilam a na wakacjach kupowalam tylko ten rozmiar :( ) tak wiec do sylwestra dieta :) dzisiaj zjadlam jajecznice z 2 jajek, troche dzemu podjadlam :/ bakusia (serek homogenizowany) i teraz zjadlam ogorki kiszone (kilka sztuk) do tego wypilam przez caly dzien 2 kawy A Wam dziewczyny widze ze swietnie idize - gratuluje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Walkirija 0 Napisano Grudzień 4, 2011 ja zaliczyłam kolejny weekendowy upadek co schudnę w tygodniu w weekend nadrabiam :( Musze się wziąć porządnie za siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapcie_na_drogę 0 Napisano Grudzień 5, 2011 Ja chyba z tego strachu przed nabraniem kg nie mam załamań w weekend, wiadomo że jest ciężej niż na tygodniu ale daję radę. Dziś weszłam na wagę i... zobaczyłam 5 kg mniej po 2 tygodniach :) jest pięknie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kad Napisano Grudzień 6, 2011 kapcie_na_droge supeeeeerrrr !!gratulacje :) ja dzisiaj zjadlam (chyba za duzo) : * jajko na twardo * 2 pomarancze * jablko * jogurt bakus *jogurt (350g) jakis tam z bakomy bez cukru i slodzikow ale mial chyba z 300 kcal :/ ale potem cwiczylam pol godziny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kad Napisano Grudzień 6, 2011 kapcie_na_droge supeeeeerrrr !!gratulacje :) ja dzisiaj zjadlam (chyba za duzo) : * jajko na twardo * 2 pomarancze * jablko * jogurt bakus *jogurt (350g) jakis tam z bakomy bez cukru i slodzikow ale mial chyba z 300 kcal :/ ale potem cwiczylam pol godziny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość będę piękna jak schudnę:) Napisano Grudzień 7, 2011 heh u mnie trochę gorzej z dietą... Ale nie jest źle... Cieszę się, że wam się udaje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kad Napisano Grudzień 7, 2011 ojej przepraszam ze tak zaspamowalam, po prostu mam wolny internet w akademiku i nie chcialo mi wyslac i klikalam pare razy :D.. co jest z tym topikiem?? nikt nic nie pisze :( jak tam dziewczyny dzisiaj? ja normalnie mysle tylko o jedzeniu.. choc czuje sie juz jakby lzejsza bo od 3 dni jem tylko prawie owoce to i tak juz sobie mysle o normalnym jedzeniu :(( dzisiaj zjadlam: * 2 serki homogenizowane bakus ( male) * mala pomarancze * grejpfruta (tylko ze on jakos dziwnie slodki byl) * kapuste pekinska z ketchupem ( wiem dziwne polaczenie ale mnie tak ciagnelo do czegos slodkiego a tylko to mialam ) * kawa z mlekiem i cukrem chyba tylko tyle zjadlam mam nadzieje ze na dzisiaj to koniec.. jeszcze ide na aerobik na 1.5 godziny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapcie_na_drogę 0 Napisano Grudzień 7, 2011 no właśnie coś się za bardzo nie udzielacie na topiku ostatnio. Kad a nie lepiej normalna dieta z wszystkimi produktami? sama mówisz że ciągle myślisz o jedzieniu, wcale się nie dziwię jeśli nie pozwalasz sobie na nic innego niż owoce i warzywa, trochę luzu dziewczyny! I rób cokolwiek żeby nie myśleć o jedzeniu, bo tak długo nie wytrzymasz, w końcu chęć jedzenia słodyczy i wszelkich niezdrowych rzeczy zwycięży... Powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kad Napisano Grudzień 7, 2011 ale ja nawet nie czuje sie glodna a wrecz przeciwnie - pelna i czuje ze za duzo jem... a na normalnej diecie tez bym myslala o czekoladzie bo to w kazdej diecie jest zabronione ! :) ja jestem po treningu.. zjadlam jeszcze 3 kiwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość będę piękna jak schudnę:) Napisano Grudzień 9, 2011 heh fakt temat trochę zamarł ale wiadomo obowiązki:) u mnie jest świetnie, sukienka cudnie leży :) ale myślę czy dodatkowo przez 10dni nie być na gotowanym ryżu i owocach oraz wdzię, by oczyścić trochę organiz :) a jak wam idzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach