Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tegoooroooczna maturzystka.

jak wygląda praca w hipermarketach?

Polecane posty

chciałabym odłożyć trochę własnych pieniędzy na wyjazd który planuję za dwa lata i zastanawiam się nad pracą w hipermarkecie, np tesco czy ktoś z Was tam pracował i wie jak wygląda tam praca? jakie są zarobki? jakie wymagania trzeba spełnić żeby się tam dostać? jaka dokumentacja jest potrzebna? słyszałam, że można nieźle zarobić na nockach/weekendach przy wykładaniu towaru, słyszał może ktoś o tym? oczywiście interesuje mnie nie tylko tesco, potrzebuję dosyć dużej kwoty i już powinnam zacząć odkładać, będę wdzięczna za każdą informację :)

podnoszę

dlaczego szkoda? bardzo chciałabym wiedzieć jak to w rzeczywistości wygląda, nie łudzę się, wiem że nie jest łatwo i kokosów z tego nie ma ale naprawdę mi zależy ;)

Gość elo elo
jest tego trochę w necie: www.google.pl http://google.pl znajdziesz coś na bank:)

wiem, że trochę tego jest, chciałabym mimo wszystko z kimś porozmawiać na ten temat

Gość elo elo
W nocki powinien być dodatek 20% za pracę w nocy, a weekendy prawie na pewno więcej nie płacą. Lepiej rozkładać towar niż siedzieć na kasie, takie moje zdanie. Co do zarobków to zależy jaka umowa czy o pracę czy zlecenie. No i zależy jakie miasto.

Gość rgererrrt
ja pracuje w biedronce, to nie hipermarket ale wiem jak tu jest, w takim hipermarkecie jest na bank jeszcze gorzej, lepiej idz do sklepu z ciuchami za 1000 zł niż na kasę - tudzież wykładanie towaru(bo to wszystko robi jedna osoba)w markecie, niż robić jak niewolnik za 1500:O

"Co do zarobków to zależy jaka umowa czy o pracę czy zlecenie. No i zależy jakie miasto." Mowa tutaj o Rzeszowie. Jak zmieniają się zarobki w stosunku do tych umów? Chętnie poszłabym do sklepu z ciuchami ale chodzi tutaj nie o to co ja chcę, ale o to, gdzie ewentualnie mogłabym dostać pracę ;) a szukam czegokolwiek