Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wikiwiola

Infekcja dórg moczowych a brak misiaczki przez 2 miesiace.

Polecane posty

Gość wikiwiola

Witam.. Mam taki problem ze w czerwcu przestałam brac tabletki antyk. przez dwa miasiace nie miała miesiaczki ale we wrzesniu sie pojawiła, w pazdzierniku jak powinnam dostac okres miałam infekcje dróg moczowych brałam antybiotyki i teraz juz od 2 miesiacy nie mam okresu :( z chłopakiem współżyje ale uzywamy prezerwatyw... prosze o odpowiedzi czym to moze byc spowodowane :(

Gość równie nierówna
Masz kosmiczne objawy ! Nie wiem co to są "misiaczki przez 2 miesiące, a już tym bardziej dórgi moczowe :p " Odpowiem pytaniem na pytanie. Co ma piernik do wiatraka ?

Gość hghghghfhfhfhfhfh
infekcja drog moczowych nie ma nic wspolnego z brakiem miesiaczki sama choruje na to od roku :/ i furargin biore srednio co miesiac a z okresem moim wszystko ok .

Gość równie nierówna
Zacznie sikać krwią zamiast moczem i wtedy pomyśli, że to "misiaczek" :( RATUNKU ! Gdzie ludzie mają rozum ?

Gość wikiwiola
Jak widzisz tam pisze miesiaczki a nie "misiaczki", to bardzo dziwne ze masz infekcje od roku ja miałam i po tygodniu antybiotykami wyleczyłam :P wiec moze ty wybierz sie do lekarza :P a co do mnie to mysle ze moze to przez te antybiotyki..

Gość wikiwiola
Ludzie nauczcie sie czytac, tam pisze "miesiaczki" a nie misiaczki wiec wiadomo ze chodzi o miesiączke, i nie pisze dórg tylko dróg moczowych ale widac nie wiesz co to sa drogi moczowe. a to ma piernik do wiatraka ze brałam antybiotyki i miałam robione usg i nie wykryło ciazy :P