Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TinQaa

Co robicie?

Polecane posty

Gość TinQaa

Zastanawia mnie co robią ludzie o tej porze na kafe ;-) bezsenność? Nudy w pracy? A może ktoś tak jak ja pije sobie piwko bo spać się nie chce? ;-)

Gość Dekalogowata ze chcicom
Bezsenność potężna. Cierpię na nią, odkąd dobrowolnie pozbawiłam się kolegów, z którymi wychodziłam na miasto o tej smętnej porze.

Gość donald em2
jemy kupe

Gość pescia
A ja własnie wybieram sie spac aleprzed snem chcialam zobaczyc co wy robicie:-)

piję czerwoną herbatę i pracuję przeglądając od czasu do czasu tematy na kafe i myśląc o sprawach dalece nieprzyzwoitych

Gość pescia
red and white a a co masz na myśli? :p

Gość ptasiek nastroszony
LADY LOVE MASZ WYSTĘP?

Gość ja uzależniłam się od kafe
:classic_cool:

Gość bezsen
ja też nie mogę spać i coraz częściej mi się to zdarza,kłade sie do łóżka a sen nie przychodzi więc zaczynam sie trząść mam sucho w ustach i nie mogę się uspokoić co robić macie jakieś sprawdzone metody ???

Lady Love, zajrzałam w Twoje linki i jak zobaczyłam te ciasta to wymiękłam :D nie rób tego ludziom, nie chcę iść się obeżreć o tej porze pescia - same świństwa i niegodziwości

Gość TinQaa
Bezsen a próbowałaś melatoniny? W aptece bez recepty, mi pomaga kiedy chcę a nie mogę zasnąć :-)

romantyczny to raczej nie :) zawsze wychodzimy tak pozno jak ma 2ga zmiane w pracy :) teraz wlasnie konczy prace, wiec bedzie za jakies 40 minut

Gość 0offerma0
twoj luby w mleczarni robi?

Gość bezsen
TtinQaa melatoniny nie próbowałam ale biore relamax bez recepty magnez melisa wit b6 2 wzięła o 22 i jedna teraz niby ma działać po pół godzinie ale na mnie słabo...najbardziej wkurza mnie to że wszyscy śpią mąż aż chrapie a ja trzęse się jak galareta. Kiedyś leczyłam się na nerwicę lekową i to chyba główna przyczyna mego stanu,boję się każdego wieczora że znów nie będę mogła spać.Wybieram sie do psychologa może poukłada mi w głowie,ale chyba potrzebne jest skierowanie ???

aktualnie jest zimno :D wychodze w plaszczu i rekawiczkach ;) ale popoludniu jak slonce przygrzeje to jest calkiem przyjemnie, dzisiaj bylam w cieniutkim sweterku na dworze i bylo mi goraco

Lady jak będziesz miala jutro chwilkę to wrzuć przepis na ten chlebuś. Aż ślinka cieknie ;) Ps. No i udanego wieczoru Ci życzę. Pozdrów Romeo ;)

ok, mowie odrazu ze chlebus bardzo prosty, bo to przepis na podstawowy bialy chleb ;) ale jest calkiem niezly, jak na moj pierwszy taki wypiek :D ok, dziekuje kochana :) pozdrowie :) a teraz lece, dobranoc!!!

A jeżeli o mnie chodzi to nawet nie pamiętam kiedy ostatnio byłam na jakiejś romantycznej kolacji czy choćby w kawiarni...buuuu...

Gość szukam piosenki
czekam na meza, wraca z zagranicy autem, bedzie za 2 godz.