Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fyrth

Wybór zegarka

Polecane posty

Gość Fyrth

Drogie Panie, Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem kupna męskiego, estetycznego i eleganckiego zegarka w rozsądnej cenie do ok. 200 zł. Ofert na rynku jest bardzo dużo i przebrnięcie przez nie wymagało nie lada wysiłku, a jeszcze więcej cierpliwości. Po żmudnych poszukiwaniach udało mi się wyszukać dwa modele, które spełniają te kryteria, a jednocześnie podobają mi się. Co ciekawe, oba nie są zbyt drogie. http://www.bigben.pl/szczegoly,q_q_q108j104y.html To pierwszy zegarek, na pasku. http://allegro.pl/zq009-zegarek-qq-sicilliano-pudelko-i1935697465.html A to drugi, na bransolecie. Mam problem z podjęciem decyzji. Myślę, że kobieca opinia będzie mi wyjątkowo "na rękę" ; )

Gość Nati92
Facet radzący się kobiety w sprawie stylu - BEZCENNE : D

Gość Kulszowa
Mnie osobiście bardziej podoba się ten na pasku. Jest bardziej wyrazisty.

Gość Olcia :*
Dużo zależy od sposobu w jaki się ubierasz i jaką masz cerę. Ten pierwszy jest moim zdaniem trochę zbyt blady, nie każdemu będzie pasować. Jeśli to ma być męski zegarek, to powinien być bardziej wyrazisty, przynajmniej moim zdaniem. Aczkolwiek taki stonowany zegarek również może być cennym dodatkiem do ubioru. Bransoleta jest trwalsza niż pasek, ale w jej zakamarkach gromadzi się brud. Nie zapominaj też, że idzie zima, a noszenie zegarka na bransolecie przy ujemnych temperaturach nie należy do najprzyjemniejszych ; ) Ten drugi: świetny pasek, prosty design. Pasek jest też bardziej elegancki od bransolety, która jest bardziej "sportowa". Niszczy się natomiast od potu i kurzu, co jakiś czas będziesz musiał ten pasek wymieniać. Zdecydowanie ten drugi. (btw. jak za te pieniądze, to całkiem ładne modele)