Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mimi89

bardzo złożony problem, jestem wkurzona!!! co robić?

Polecane posty

mam trądzik i lekarka przepisała mi epiduo jednak poza łuszczeniem skóry twarzy nie widzę poprawy, 2 lata temu w czerwcu byłam u ginekologa, miałam zakładaną wkładkę Goldring Medusa Mini (nie rodziłam dzieci), nie byłam z własnej winy na kontroli, w tym tyg czyli po dwóch latach od założenia zdecydowałam się pójść, okazało się, że wkładka wypadła...ginekolog stwierdziła małą nadżerkę, zrobiła cytologię...dzisiaj współżyłam z chłopakiem (mam stałego partnera od trzech lat) i okropnie szczypało i bolało mnie w środku, wcześniej tez miałam takie objawy ale je zlekceważyłam bo były mało dokuczliwe, ginekolog nie dała mi żadnej recepty w związku z nadżerką i nie wiem kompletnie co robić, wyniki cytologii za ok miesiąc a ja się strasznie męczę, ciąge pobolewa mnie brzuch i mam nieregularny okres - średnio co 2 miesiące na co lekarka nic nie powiedziała, nie wiem co ze sobą zrobić czy sama mam się udać do labolatorium i wykonać badania na poziom konkretnych hormonów... dodam, że przerzedziły mi się włosy no i ten paskudny trądzik którego nie miałam kiedy byłam młodsza

Gość donald em2
najlepiej wypierdalaj :o

Gość alebaba
UMRZESZ POJUTRZE:-(

Gość donald em2
przeciez dobre rady dostalas...

Gość sierota87
jezeli jest podejzenie nadzerki nie powinnas sie kochac ze swoim partnerem az do wyleczenia jej

Zmień lekarza, albo zażądaj skierowania na badanie. Ponauczali się q...a brać kasę za wypisanie recepty...

Gość kristy21
Bo nie wystarczy uprawiać seks aby zlikwidować trądzik .. trzeba się jeszcze podczas stosunku zmęczyć .. jeśli więc leżysz jak kłoda, a facet wykonuje całą robotę to sorry cię bardzo ...

Gość wiele kobiet ma nadżerki
jeżeli wyniki cytologii są dobre, to nadżerki nie trzeba leczyc

Słuchaj, ja nie jestem lekarzem, ale z tego co mówisz może wynikać że masz problemy z tarczycą. Koniecznie idź do innego lekarza, bo ten to o kant d.. potłuc.. kompletnie Cię zlał, skoro mu to wszystko powiedzialaś co tu piszesz; powinnaś iść do ginekologa-endokrynologa, dostać zestaw odpowiednich hormonów do zbadania i czekać na wyniki; potem ustawił by Ci tabletkami i okres i zlikwidował trądzik; a swoją drogą, to nadżerka podczas stosunku nie szczycpie, piecze itd. Może złapałaś jakąś infekcję? Zapytaj w aptece o multigyn. Jest chyba bez recepty. Mi pomagał przy różnych infekcjach tylko nie wiem czy przy nadżerce można go sotoswać. Przeczytaj ulotkę. ;) i się tak nie martw

Gość Olśniony
trądzik to oznaka życia w grzechu, idź się wyspowiadaj

TSH mam często badane ale jest w normie, jedynie mam wysoki cukier bo powyżej 100 ale jeszcze mieszczę się w normie

ale TSH to nie wszystko.... poczytaj w necie o hormonach tarczycy to się zorientujesz... idź do innego lekarza jeszcze zanim odbierzesz badania.. powiedz że nie mozesz czekać miesiąc bo sie denerwujesz a poza tym przepisane lekarstwo bardziej szkodzi niż pomaga.. powiedz jak jest

T3 ani T4 nie miałam nigdy badane... jestem świeżo technikiem farmacji ale nie umiem sobie pomóc...eh, myślałam o pójściu do rodzinnego i poproszeniu o receptę na globulki Albothyl, do tego Lactovaginal dokupić bo niczego się nie doczekam... 2 lata temu bolały mnie bardzo nerki dopóki nie powiedziałam że chcę receptę na cipronex to oczywiście też nic nie dostałam...na wlasną odpowiedzialnośc antybiotyki to też trochę nie tak ale dobra...

ważne że wtedy tamto mi pomogło tylko teraz znowu zaczynam odczuwać pobolewanie nerek