Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maleńka92l.19

Do mojego faceta przyczepiła się starsza baba. Jak ją przegonić?

Polecane posty

Gość Maleńka92l.19

Hej. Ja mam 19lat, mój chłopak 21lat i oboje pracujemy w Burger Kingu, zazwyczaj mamy razem zmiany. Więc widzę, jak go bezczelnie podrywa jedna z pracownic, 24letnia :O:O:O Nosz kurwa. Nie dość, że robi to na moich oczach, to jeszcze zachowuje się jak pusta 17tka, choć ma 24lata!!! Ewidentnie podoba się jej mój facet i się z tym nie kryje. Wkurza mnie jak nie wiem co, co robić????

Gość psychiczna kafezdzira
przywal jej wołowym kotletem w twarz :classic_cool:

Gość ojojojuiyyh87tg
24 lata to wcale nie jest stara baba, za to ma pewnie więcej w głowie niż ty:P

24 lata to kobieta Ty to pewnie jeszcze podlotek:P No mniejsza z tym Wiesz, nie jestescie małżeństwem więc jeśli Twój chłopak podoba się innej to wszystkie chwyty dozwolone I to nie Ty powinnaś ją przeganiać tylko Twój chłopak!!!Co on na to?

Gość wrrramp
to raczej ty masz jakieś 15 dziecino

Gość eleleo
Twój facet ma chyba swój rozum, a jak mu sie podoba , że ona mu nadskakuje to nic z tym nie zrobi. On powinien zrobić ruch - nie Ty.

Gość hansowiec
ta baba musi być koszmarna skoro żaden starszy od niej facet jej nie chciał

Skoro Twojemu chłopakowi to nie przeszkadza a dziewczyna nie ma oporów by podrywac go na Twoich oczach to juz nie dlugo bedziesz miala chlopaka Wygrywa lepsza!:P

Gość Maleńka92l.19
Jemu jest głupio zwrócić jej uwagę, bo ona w sumie na początku dużo dla nas zrobiła - uczyła wszystkiego itp, była miła dla nas. Ale po pewnym czasie zaczęła się do niego zalecać. Jemu jest głupio coś jej powiedzieć, bo jest starsza i w ogóle, nie chce kłótni w pracy, od niedawna tam pracujemy, ale czuje się zażenowany, a ja jestem wkurzona!!!! To jest zachowanie nie na miejscu. Mówiłam już jej wiele razy, że mam fajnego chłopaka, że się kochamy, ale do niej to nie dociera. W ogóle to jak może się czepiać młodszego? Nie wyobrażam sobie, że podrywam 16latka przy jego 14letniej dziewczynie. Szok, co ona wyprawia.

Gość psychiczna kafezdzira
czyli wychodzi na to, że moja rada z godz. 9:53 byłaby najskuteczniejsza :classic_cool:

Gość Maleńka92l.19
psychiczna kafezdzira - hehe, może i odniosłoby to jakiś skutek;) Ale na razie chcę jakieś rozwiązanie bez przemocy.

Gość libidozero
lo jezzuu...myslalam ze piszac stara baba to jakas kobitka pod 40tke.. a tu 24 lata... to ja (2 lata do 30tki) to juz wogole jestem po menopauzie ehhehe. no ale do tematu.. jak ja przegonic?? a ona wie ze jestescie razem?? co na to Twoj 21letni facet?jak reaguje na zaloty.... facetom sie to zazwyczaj podoba, a jak nie podoba to czesto sa dobrze wychowani i glupio im powiedziec odwal sie, albo sorry nie interesuje mnie. moglabys czasami niby zartem niby serio zagadnac przechodzac obok..._ oj oj bede zazdrosna, ktos chce mi tutaj odbic chlopaka.. ;)

Gość libidozero
a no juz doczytalam... a moze ona tylko tak zartuje, ?? co takiego robi ze mowisz ze sie zaleca?? eheh slowa zaleca uzywalam jak mialam 10 lat.. albo chyba jeszcze w przedszkolu..... Anka , a pawel sie do mnie zaleca.. ahhahaha

Gość Maleńka92l.19
No zaleca się, przypadkiem dotyka niby, tak się cieszy do niego, ożywia się, jak przychodzi :( A on jest wlasnie dobrZE WYCHOWANY I NIC NIE POWIE.... AHA I TO NIE TYLKO JA WIDZE JAK SIE ZALECA. Uciekam juz do pracy, ale wieczorkiem wroce, wiec czekam na jakies dobre rady...

Gość Maleńka92l.19
Ma jaja, ale jest po prostu dżentelmenem. Wiadomo, mógłby ją obgadać i wyśmiać, ale gdyby taki był to nie byłabym z nim. Wolę kulturalnych facetów. Fakt, ma powodzenie, dlatego właśnie, że jest dobrze wychowany, mądry, można z nim fajnie pogadać. Ale jak dziewczyna jakaś tam się dowiaduje, że jest zajęty, to się dyplomatycznie wycofuje, a to babsko wie dobrze, że jesteśmy razem od roku i jej to nie rusza. Nawet nie chodzi o to, że jestem zazdrosna, bo nie boję się, że mnie zdradzi, ona nie jest ani mądrzejsza, ani tym bardziej ładniejsza - ale naprawdę mnie ro drażni.

Gość Maleńka92l.19
Jestem taka naiwna, że wierzę w wierność swojego faceta. Gość z taaakim powodzeniem skoczy w bok przy pierwszym konflikcie domowym. Ale ja jestem głupia.