Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka total

nigdy nie trafie w dzien plodny NIGDY!!31-30-29 i tak w kolo

Polecane posty

Gość zwirzaki
moze poprostu tzreab wyluzowac i czekac na cud sam juz nie wiem własnie odpowiedziałas sobie na pytanie:)

Gość zalamka total
tak tylko z moim charakterem nie bardzo sie da nerwus straszny jestem i jak sie nie udaje to juz mysle ze to zemnea cos nie tak ale przeciez badac sie nie bede co miesiac, i meze tez zamaczec nie bede :( no nic czekam na cud moze grudzien mi przyniesie szczescie :)

Gość zwirzaki
grudzien to magiczny miesiac ,pamietaj o tym ;) a i ja wierze ze bozonarodzeniowe zyczenia sie sprawdzają,wiec jak nie w grudniu to w nowym roku napewno:)

Gość zalamka total
no to trzymam kciuki za was i za siebie kobietki !!!!!!

Gość zwirzaki
daj znac jak sie uda,dodam ten topic do ulubionych,powodzenia

Gość nowa pani tutaj
do zwierzki i zalamki ROBILYSCIE BADANIA po poronieniu?? jak tak to jakie ??

Gość nowa pani tutaj
takie podstwowa u gina czy moze jakies b. specjalne

Gość zalamka total
ok. dam znac i tez dodaje do ulubionych do nowej pani ..ja jak zaczynalam starania to nie robilam badan zadnych tyle co co roku do gina na tak zwany "przeglad" + cytologia po poronieniu poszlam na b. krwi i na usg dopochwowe + monitoring

Gość nowa pani tutaj
aha

Gość wisnia6
ja sproboje teraz testow owu..moze to cos da..... ja tez raz "bylam w ciazy" zobaczylam kreske druga slaba a potem nastepnego dnia dostalam okres..no nic trzeba poczekac widocznie....

Gość nowa pani tutaj
moim zdaniem testy na owu. sa nic warte to tylko strata pieniedzy, jak sie staracie do 2-3 dni pewnego dnia trzeba trafic ! nie ma wyjscia a jak sie nie trafi po roku dwuch wtedy zaczac naprawde sie martwic i zaczac sie badac :)

Gość wisnia6
no my robilismy podstawowe badania, maz nasienie ok, ja tez ok, wiec spokojnie dzialamy poki co jeszcze........

Gość nowa pani tutaj
podstawowe czyli co prosze napisz bo ja nie wiem do czego sie zabrac

Gość wisnia6
polecam pojscie do gina i powiedzenie mu i on ci wuznaczy dni kiedy masz robic hormony bo w danych dniach hormony maja wartosci wyjsciowe i tak trzeba je robic

Gość nowa pani tutaj
nie robilam nigdy badan na hormony ..takze przy nastepnej wizycie u gina wspomne o tym nie wiem czemu mi tego nie zalecil jak do tej pory :(

Gość Oliś81
Lepsze od testów owu i tańsze jest mierzeneie temperatury daje duzo wiedzy o sobie róznie jest z tymi dniami ia w swoich cyklach myliłam sie w wyliczeniach o 10 dni a przy okazji wyszło ,że mam za krótką faze lutealną ( czyli po skoku temperatury) i teraz lecze sie pod tym kątem.

Gość zalamka total
dzien dobry mialam dziwnie krotki okres zazwyczaj mam 5 dni a tu tylko zaledwie 2 dni pewnie znowu przegapie owulacje :(

Gość zalamka total
wlasnie skonczyl mi sie okres od jutra zaczynam juz starania Byc moze to za wczesnie ale skoro okres umnie skacze to zaczne starania juz teraz tak co 2-3 dni co wy na to ???

Gość Olis81
A może to nie był okres a owulacja bo niewielkie krwawienie/plamienie wtedy czasem wystepuje

Gość no a ty c
czasem w ciąży nie jestes,robiłas test??? ja tez miałam skapy okres i byłam w ciąży!!

Gość zalamka totalna
nie no owulacja to to nie jest .. a w ciazy tez nie jestem mailam okres 2 dni potem prawie 24h nic i znowu troche krwawienia tak w polowie dnia i znowu cisza dziwny ten okres no ale okres okresem .. teraz starania czas zaczac

hej dziewczyny! ja miałam łyżeczkowanie 17 października poniewaz ciąża obumarła w 7 tyg:( w piatek dostalam pierwszy okres po zabiegu a od poniedz juz tylko brudzenie.myslicie ze juz mozemy sie starac? ginekolog powiedzial zeby czekac do pierwszej @ tak tez zrobilismy.ja juz bym poszalala ale mąz jeszcze nie chce.mowi ze to dla mojego dobra itd. w poniedz ide na cytologie i badania na chlamydie,wiec pewnie po wynikach dopiero maz "wyrazi zgode":)

Gość zalamka total
emachines ja mysle je juz smialo mozecie "dzialac " mialas okres tak jak i ja :) a ja juz zaczynam starania :)

Gość kszewuszka
Polecam mikroskop owulacyjny Donna :) Kupisz na allegro. Pozdrawiam!

miesiaczka jest regilarna z tego co pamietam nawet do 36 dni wiec znow az tak rozlegunowanej nie masz ja mialam kiedys co 14 15 dni,,... predzej czy pozniej zajdziesz nie martw sie :)

Gość zalamka total
najgorsze to te czekania ... mozna normalnie pier ..ca dostac

witam! dzis rano poszalelismy z mezem:) pierwszy raz od wrzesnia:) az dziwnie sie czułam, jak dziewica:)hehe:)ale na razie uwazamy.jak bede juz po badaniach i wyniki cytologii beda ok to juz w 100% bedziemy dzialac:)z moich obliczen wynika ze w okolicach swiat bede miec dni plodne, wiec...a skoro swieta to czas nadzieji to ja mam nadzieje ze sie szybko uda:)

Gość zalamka total
to tak ja ja .. nadzieje mam wielka i bedew nij trwac bywaja momenty kiedy sie zalamuje i trace nadzieje ale grudzien to taki nastrojowy miesiac ze trzeba wierzyc !!!!!!