Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trytyt.

osoba towarzysząca na studniówke.

Polecane posty

Gość Trytyt.

Zostałam zaproszona na studniówke, i mam pare pytań, m.in: czy musze za siebie płacić? czy musze tańczyć poloneza? prosze o pomoc i z góry dziękuje. ; )

zapraszalem kilka osob, w tej chwili juz mam ustalone z kim ide ale szczegolow jeszcze nie. Gdy zapraszalem we wrzesniu to mielismy tanczyc ale dziewczyna przestala sie odzywac po zaplaceniu zaliczki. Wtedy ja bym placil za nia. Obecna z ktora zapewne pojde zaprosilem w listopadzie i juz nie tanczymy bojest ustalone ze polonez wewnatrz klasy.

Płacić nie musisz, byłam wiele razy i nigdy nie było w ogóle mowy o płaceniu, to by było chamstwo kogoś zaprosić i kazać mu płacić :p A poloneza różnie, czasem wszyscy tańczą wtedy Ty też łazisz za innymi i naśladujesz :p czasem trzeba przyjść na próbę tańca jesli szkoła sie wczuwa :D a czasem nie tańczą wszyscy tylko wybrana ekipa i wtedy Ty nie tańczysz :)

Gość Trytyt.
ok. wielkie dzięki ; )

Gość iu3u3hy33
u mnie w szkole osoby towarzysz. musialy placic okolo 200 zl (ludzie ze szkoly 500) to dopiero chore

Gość a co mi tam!
jak dostałaś zaproszenie to ta osoba powinna zapłacić za Ciebie, przynajmniej u mnie tak było i poloneza też trzeba było tańczyć

Gość gość
Studniowka buahaha:D kolejna szopka wymyslona przez debili:D