Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuulalalalala

problem nachalnym kolesiem

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuulalalalala

NIE PODOBA MI SIĘ On jak twierdzi zabujał się i tak juz rok tyle go znam Jest moim cieniem, mało tego, oprócz że tak powiem ciągłego adorowania mnie na wszelkie możliwe sposoby, dochodzi do fizycznego kontaktu, dostał w ryj kilka razy już - nie pomogło:( nic do niego nie trafia, jakie kolwiek wredne teksty , chamskie, bezczelne np że jest bardzo brzydki, że żadna z nim nie będzie ani mu nie da Odpowiada z uśmiechem WIEM, że nic nie ma do stracenia, że i tak go bede nienawidzić, więc on mi spokoju nie da i zaczyna się błędne koło Gdy z nim zaczęłam rozmawiać tak normalnie żeby to wyjaśnić i żeby sie odczepił, po prostu zaczęlo mi go być żal W sumie nie jego wina, tez ma uczucia, sam jak by mógł wybierać nigdy by się nie zakochał.Pewnie gdy zostaje sam to zapewne placze Gdy go zaczęłam straszyć, co mu sie stanie, kogo na niego naslę bo taką obcję też przewiduje to twierdzi żeby go zajebali i dla mnie i dla niego będzie lepiej po prostu z tego już powoli zaczyna sie robić tragedia nie wiadomo jak to się skończy Do niego powoli zaczyna dochodzic że nic z tego nie będzie chodż jak twierdzi zawsze to wiedział i co raz to większe akcje odpierdala i ciągle powtarza tylko śmierć może nas rozłączyć

Gość Eleeene
to jakis psychol.Robie sie groznie.Zloz doniesienie do prokuratora, ze obawiasz sie go. Zadna policja a prokurator.Z mocy urzedu musi zareagowac.

Gość merdajaca
Masz jakieś smsy od niego, są świadkowie tych spotkań?