Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrzuciłem ją!!!

Wyrzuciłem narzeczona z domu!!! Nalezalo jej sie to

Polecane posty

Gość wyrzuciłem ją!!!

Nie wiem jak kobieta moze byc tak glupia. - Robi awantury idac ulica, nie patrzy ze ludzie, ze inni to widza, leci z lapami, wyzywa moich rodzicow. Dzisiaj jak ona mi powiedziala na moja matke zdzira, a ojca smiecia, i dodala ze tak mowia jej rodzice na moich rodzicow, wzialem ja za kudly, zaciagnalem do lustra i powiedzialem patrz na siebie, jestes corka szmaty i pedala, wczesniej leciala do mnie z nozem, wzialem wyrzucilem ja za drzwi a jej ubrania wyrzucilem przez okno. Moja siostre tez wiele razy wyzywala od dziwki ktora ma bekarta, nie moglem sie powstrzymac i powiedzialem jej ze jej braciszek to nieudacznik ktory zrobil dwoje dzieci dwom ladacznicom ktorych nie potrafi nawet utrzymac.

Gość wyrzuciłem ją!!!
Dodam, że narzeczona ma 11 lat, czy to ją usprawiedliwia?

Gość wyrzuciłem ją!!!
No mówię, z 11-latką się zadawałem.

Gość hghtr6g
no i dobrze, ze ta kzrobiles, nalezalo jej sie. jestem z Toba! trzymaj sie 😴

Gość wyrzuciłem ją!!!
Prosze nie zwracac na ten glupi podszyw uwagi. Wyrzucilem ta patologiczna kobiete ze swojego domu i jestem z tego bardzo zadowolony. Ja mam 31 lat, ona 29. Wszyscy jej rzeczy fruwaly przez okna a ona musiala je zbierac na ulicy przed sasiadami, nie mam zadnych wyrzutow sumienia.

Gość wyrzuciłem ją!!!
Dodam, ze moj tato tak samo zrobil mamie i bylo smiesznie

Gość wyrzuciłem ją!!!!
jako dziecko wyrzucałem chomiki przez okno

widze że podszywa się albo jakiś rycerz z bożej łaski lub jakaś damulka która uważa że kobiecie wolno wszystko. Otóż nie, wyrzuciłem ją i wcale tego nie żałuje, żadna taka nie będzie się na mnie darła w domu moich rodziców za to że moi rodzice nam za małe mieszkanie dali.

Gość wyrzuciłem ją!!!!
teraz podrę nasze zdjęcia!!!!

wez sie tylko czasem nie zesraj z tej podniety bo tak mocno naciskasz aby ludzie zabrali glos w dyskusji :o i sorry koles ale trzeba byc ułomem żeby zakładać taki sam topik co kilka miesięcy czy tygodni i jeszcze mocno wierzyć, że ktoś da się nabrać na to. 🖐️

Gość Lisavietta
gratulować gustu i wyczucia znasz się na kobietach, skoro dopiero teraz to dostrzegłeś bravo dla niej że tak podeszła ślepego dupeczka

Gość ja ostatnio wyrzuciłam faceta
współczuję, wierze w to,że musiała cię doprowadzić do ostateczności ,nikt nie wyrzuca partnera za nic, w takich momentach dobre jest to,że nie ma papierka i trudnego rozwodu nigdy nie pozwoliłam sobie na obrazanie rodziców faceta i jego rodzeństwa, takie rzeczy mozna sobie pomyslec ale nie wykrzyczec, to poniżej pasa jesli jest tak teraz to nie licz na to że z czasem nabierze szacunku,daj sobie odpocząć, takie chore układy nie maja sensu i do niczego nie doprowadzaja, wieczne pretensje i darcie się nie jest szczytem marzeń o domu jaki chciałoby się miec, czasami lepiej jest przecierpiec niz męczyc się całe zycie z kims kto nam nieodpowiada charakterem, ludzie się nie zmieniaja a juz napewno nie na lepsze