Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajaderka koralowa

czy połykacie spermę?

Polecane posty

Gość bajaderka koralowa

Mój mąż się obraża na mnie , ze nie chcę połykać spermy:( co robić przełamać się jakoś i połykać a jeśli nie to jak mu to przetłumaczyć?/

Gość kamelon
to chyba pytanie nie na to forum. Ale chyba nie powinnaś robić nic wbrew sobie. Jak nie jesteś do tego przekonana, obrzydzisc sobie seks i tyle

temat trafiony w kategori ciaza itp:) jedyne co ci powiem to ze przez polykanie na pewno w ciaze nie zajdziesz.

Gość kaskadaaa
ja nie połykam bo nie lobie i nawet nie robię ,, lodów'' czy ja wy to nazywacie:) Sex to dla mnie tylko penetracja a jak maż chce zrobić mi minetka to niech robi ale ja go do tego nie zmuszam.

Gość wole połknąĆ niz wypluwac
kubki smakowe sa na koncu jezyka wiec jakbym wypluła to gorzej

Gość zsxrfghujiklijuhygtfrdew
Nie, chyba bym się porzygała niestety. Wystarczy, że gdy Mąż finiszuje mi w ustach raz na jakiś czas to mam odruch wymiotny. I zawsze wypluwam ! I niestety muszę przyznać, że nie lubię robić Mężowi dobrze ustami ale zgadzam sie raz ja miesiac żeby i jemu było tak przyjemnie gdy mi podczas oralu :P

Gość zsxrfghujiklijuhygtfrdew
sorry za literówki. za szybko pisze :P

Gość lalka z kinder jajka
ja nie robię "loda" bo nie lubię i nie mam zamiaru zmuszac sie do czegos tylko ze wzgledu na meza. On dla mnie nie potrafi kibla porzadnie wyczyscic to ja tez sie nie bede przykladac do innych obowiazkow. Brzydzi mnie polykanie spermy