Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kinky reggae

PArówki !

Polecane posty

Proste, ciekawe i smaczne przepisy na dania z parowek. Był bym wdzięczny. I małe głupie [pytanko, czy parowki możne jesc na surowo ? :P Nie znam sie, dzis pierwszy raz je jem :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gfhjuykjnhuyhgg
Można na surowo.:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ALe z was parówy normalnie :D Nikt mi nie odpisuje prawie tylko jedna osoba sie zlitowała :3 A jakie są najsmaczniejsze według Was ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gfhjuykjnhuyhgg
berlinki z serem :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ecfhvgjbn
parowki to swinstwo i niezaleznie od tego czy kosztuja 10zl czy 40 zl za kg

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kamelija
zawinąć parówkę z plastrem sera w ciasto francuskie, np. z Biedronki i piec w piekarniku jakie 180-200stopni do zarumienienia. Moi sie takimi paluchami z ketchupem zajadają.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
za dużo tvn sie naoglądałaś, wiadomo są tłuste i zmielone wnętrzności są w środku ale jak sie je zwierzaczka to można każda cześć skonsumować prawie. Myśle ze na podobniej zasadzie sie pasztet robi i konserwy :P Wszystko w nadmiarze szkodzi nawet warzywa :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Cienkie parówki pokroić w 2cm kawałki, podsmażyć z cebulką i przyprawami do mięsa, osobno smażyć grubo pokrojone pieczarki, potem wszystko połączyć i jeszcze troche podsmazyć. Jeść można z bułka albo chlebem.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Wielka miłość moje Słoneczka :3 Dzieki wam moja droga parówkowa :P jest jaśniejsza i łatwiej mi bedzie nią kroczyć :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Pytałaś się jakie są najsmaczniejsze...wiec odpowiadam, te z mięsa, dużą ilością mięsa. Niestety mało takich. Dlatego jak już jem to wyszukane i bardzo bardzo rzadko

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość stara baba w ciemnym lesie
można tez przed gotowaniem w wodzie naciąc ich koncówki na krzyż - powstaną wtedy takie "koziołki" - smaku to nie zmieni, ale wygląd i owszem;) podobno niektórzy miela je i robią z nich kotlety....ja myślę, że po zmieleniu mozna by z róznymi dodatkami używac jako pasty do chleba?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×