Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PsiAmaniaczka

...Pies ze schroniska...

Polecane posty

Gość Psiamaniaczka
witam. Właśnie zawitałam tutaj znowu i widze niezly balagan. Do AUTARKA KŁĄMIE. Nie zrozumiales/as dokladnie o czym pisze. Czytaj uwaznie: PIES NIE BYŁ TAM KILKU GODZIN- tzn. ze był tam dosyc dlugo i nie byl czysciutki i pachnacy. Czytaj cały kontekst zdania!

Gość Psiamaniaczka
Zreszta sama postanowilam szybko wziac z tamtad psa i na wlasna reke zadbac o jego zdrowie w formie szczepien, odrobaczen itd. Czy zdecydowalam sie dac sama za to kase czy czekac az schronisko sie tym zajmie to moja sprawa. A co do kapieli hmm... pewnie stres byl ale nie uciekal ani nic. Dopiero teraz jak slyszy idziemy kompu kompu to sie za nim az kurzy :P. No ale trzeba... nie da rady inaczej:). Nie wiem dlaczego tak niektorzy naskakuja na mnie. Nie rozumiem tego... A schronisko jest jak najbardziej legalne, ma swoja strone, przeprowadza rozne akcje, w ktorej rowniez bralam udzial. Tak jak osoba wyzej, zebralam wsrod znajomych koce, szmaty itd do ocieplania bud w schronisku. 10 mega worków!:) Zachecam do brania udzialu w takich akcjach:)

Gość Ruzella
Ja wzięłam psa ze schroniska który znajduje się w Opocznie. Jak zobaczyłam jak wolontariusze z akcji frontmani dla schronisk opiekują się tymi zwierzętami to powiedziałam sobie że bez pieska z stąd nie wyjdę. :). Mam go już 3 miesiące i nie żałuje decyzji. :)

Gość Osiedlowo12
Też mam psa ze schroniska z Opoczna. Jestem zadowolony. Grzeczny słuchający się piesek, takiego szukałem :). Dziękuje Frontmani :)