Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile można???

Dlaczego współczesne kobiety są takie niewyżyte?Dawniej seks dla kobiety to był

Polecane posty

Gość ile można???

obowiązek, a dzisiaj go ciągle wymagają? Bez przerwy by się ruchały i ruchały, ileż można się ruchać?

Gość odpowiem ci bo wiem
Twoje pytanie świadczy o znikomej wiedzy historycznej. Kiedys kobiety wychodziły za maz za starych zgredów, wybieranych przez rodziców, kobieca seksualnosc była źle widziana, ba w ogóle była niewidziana. Kobiecie zabraniano czerpac przyjemnosci bo tak było łatwiej facetom. A wiesz co sie działo przed patriarchatem? Kobiety ruchały co popadnie, poczytaj "wojne plemników". Takze to nie zdziwaczenie tylko powrót do natury.

Zdajesz sobie sprawę, że ludzie wynaleźli pismo jakieś 5000-6000 lat temu? A to co sobie piszesz to straszne spekulacje w oparciu o dwa wykopki z neolitu. Zauważ, że taki pomysł mógłby się tylko sprawdzać w sytuacji w której występuje wysoka śmiertelność kobiet. Co się raczej nie zdarza bo nawet u pierwotnych plemion w amazoni mamy większą śmiertelność mężczyzn, a co za tym idzie wielożeństwo żeby zagospodarować nadmiarowe kobiety.

Gość odpowiem ci bo wiem
oczywiście że nikt nie wie jak to było, ale naukowcy opierają taką tezę o "system wzajemnej eliminacji obcych plemików". Takie same mechanizmy występują tylko u zwierząt u których samice mają wielu partnerów seksulanych, a nie zaobserwujemy ich u gatunków monogamicznych

Gość mocnyyyyyyy
Kobitki chcą sie ru.chać , a ich męzowie robią w portki ze strachu przed ich chucią, a co dopiero był płacz, że żony to sztywne kłody, zimne ryby, a teraz nie nadążają zaspokoić własnej kobiety.

Gość odpowiem ci bo wiem
dokładnie. Jeszcze niedawno uważano że kobieta nie jest zdolna osiągać orgazmu, a teraz mnożą sie sposoby na osiągniecie orgazmu wielkokrotnego, takiego, siakiego. Wzrasta wiedza na temat kobiecej seksualnosc, która przestała być juz tabu, nic wiec dziwnego że kobiety chcą korzystac z tego co dała im natura.

Gość dfdfffgghhgjjhjjk
nie kazda jest taka, ja tak nie mam i tez tego nie rozumiem, a najbardziej nie rozumiem jak mozna szmacic sie bez slubu, taka szmata

Gość Maximus Yebus
nie wszystkim jest potrzebne państwowe czy kościelne pozwolenie na prywatne perdolenie, jeszcze tego ćwoku nie zrozumiałeś?

Gość mocnyyyyyyy
A ktoś cie prosi, żebyś to rozumiała? żyj i daj żyć innym. Interere sie swoim seksem, a nie czyimś. One są szmaty, to ty jesteś patelnia- ładnie tak kogoś wyzywać? po katolicku to? hehehe

Gość katoliki zawsze wyzywaja
bo sa sfrustrowane, nie moga sie po ludzku pokochac tylko w grzechu, wstydzie i z wyrzutami sumienia - kazdy by od tego zwariowal i pie.przyl potem glupoty na forum...

Gość autor rozumiem ze nie
dajesz rady zaspokoic swojej dziewczyny. A nie przyszlo ci do glowy, ze to moze ty masz problem? Ciekawe jest, ze wielu impotentow twierdzi, ze ich kobiety sa nimfomankami, albo ze one ich nie podniecaja. Po czym okazuje sie, ze kazda inna tez jest nimfa i ich nie podnieca, i dopiero wtedy chlopak dostrzega, ze to jemu nie bryka, a nie ze wina kobiety. Ale prawie zaden sie nie przyzna bo to takie niemeskie. A przeciez impotencje MOZNA WYLECZYC!

Gość fjhvsaghjhas
Ruchanie zabiera czas na inne zainteesowania, z że kobiety nie maja innych zainteresowań oprócz ruchania to sie ruchają, dawniej miały jakieś obowiązki a we współczesnych czasach maja nadmiar czasu na bunga-bunga

Gość mocnyyyyyyy
No taka prawda, tylko stare dziady jak Berlusconi jeszcze zipią pod malolatami dzięki viagrze, młode byczki są niewydolne jak gospodarka socjalistyczna. Dlatego mam powodzenie po prostu ru.chając niedopchnięte przez swoich menów kobitki.