Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana anka :(

Zakochalam sie w Arabie. Pomocy!

Polecane posty

"Akurat w moim przypadku nie, ale poznałam setki dziewczyn w podobnej sytuacji i oni zwykle już te żony mają..." - SETKI? To gdzie ty pracujesz?

Gość al-kichacz
Mahomet miał jednak rację, w niebie (Europie) czeka kilkaset chętnych hurys

Gość przeżylam to samooooo
Gdzie pracuje, tam pracuję to akurat nic do rzeczy nie ma... W zwiazku z tym że miałam do czyniuenia z Arabem, szukałam w necie "przyjaznych" stronek, forów... Najpierw ja prosiłam o radę, potem sama doradzałam... I tak poznałam ponad 200 dziewczyn z podobnym problemem... Z kilkudziesiecioma mam kontakt do dziś ;)

Gość gra nie warta świeczki
To może ja jeszcze coś dodam, jakiś czas temu przez internet, zupełnie przypadkiem poznałam syryjczyka mieszkającego w Arabii Saudyjskiej. Na początku pisaliśmy, potem poprosil o rozmowe na skypie. Po godzine rozmowy z nienacka oznajmił mi, że jestem piękna, zamurowało mnie, oczywiscie zaprzeczyłam, potem kolejne zaskakujace stwierdzenie: "chce sie z Tobą spotkac". Kompletnie nieprzygotowana na tego typu pytania, wyjaśniłam, ze to dosc trudne bo dzieli nas sporo kilometrow. Oczywiscie, stwierdzil, ze dla niego to zaden problem, moze przyjechac do Polski by sie ze mna spotkac. Potem oswiadczył, ze chcialby sie spotkac ze mna w hotelu, oswiadczylam mu, ze wole inne miejsce. Zapytał, czy sie go boje i gdyby sie we mnie zakochał czy jestem otwarta na seks...Odpowiedziałam, ze nie szukam takich atrakcji, wiec zaczal dopytywac czy mam chlopaka, czy mam doswiadczenie seksulane...Odpowiedzialam, że to zbyt intymne pytania i nie odpowiem na nie. I tak zakonczylismy rozmowe. Myslalam, ze wiecej sie nie odezwie ale sie mylilam, rozmawialam, z nim jeszcze kilka razy, po czym kontakt sie zerwał. Teraz juz wiem, ze takie teksty na kobiety działają, wstyd sie przyznac ale po tym jego wyznaniu chyba sie w nim zauroczylam, i bardzo cierpialam, gdy przestał sie ze mna kontaktowac. Własciwie to nie powinnam sie dziwic zachowaniem tego goscia, ja tez oglądalam ten dokument o polkach wyjezdzajacych do Egiptu, i rzeczywiscie po jego wyznaniu w pierwszym momencie przypomniały mi sie urywki tego filmu, ale pozniej rozum przestal dzialac i zaczelam o nim myslec. Na szczescie, mija mi ten stan oglupienia. Dodam, ze jak na araba to jest naprawde atrakcyjny i seksowny przy tym (przeciez nie kazdy arab jest przystojny). Ja mam 20 kilka lat a on jest o 2 lata starszy.

Gość spotkaj się, daj mu dupy
i będzie :classic_cool:

Gość Czebot
No to kiepsko, nie poogladasz go w socjalistycznych sexownych kalesonach, bo oni tego kultowego stroju nie znają:-D

Obudz sie dziewczyno, kobieto !!!! Czarujacy miliy i taki idealny, a w dodatku na pewno najprzystojniejszy i dziala na ciebie jak magia. Oni tacy sa i juz. Albo sie zdecydujesz na bycie wakacyjna kolejna dziwka , brudna europejka i tyle . Albo trzymaj sie meza. Albo nastaw sie na dobry seks , albo si eodkochaj i zapomnij. Koszmar i tragedia, nic wiecej. A oni maja takie zdania i europejlach ,ze az uszy wiedna, inn amentalnosc inna kultura , nie wchodz w to . Zapomnij i urwij kontakt natychmiast. Napraw swoj emalzenstwo , jak sie da, a jak ni eto zostaw meza skoro go ni ekochasz i zyjecie obok siebie. Pamietaj ,ze masz jeszcze dzieci. Powodzenia

Gość jaljf;ajf;ajf;akjf;ajfa;
owszem na arabów trzeba uwazac ale nie zawsze zle sie konczy zwiazek z kims z bliskiego wschodu, ja osobiscie znam zwiazek, ona Polka on Syryjczyk, mają dzieci i i juz kilka lat zyja szczesliwie w Polsce. No ale zeby na stale wyjechac z Polski, to na pewno bym sie nie zgodziła chocby nie wiem, jak przystojny i idealny byl arab.