Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosh1989

jakie pampersy z Pampersa są najlepsze?

Polecane posty

Gość ja uzywam pampersow
active fit dry max. uzywalam libero przez pierwsze 3 tyg i nie bylam zadowolona, sztywne, grube i nie chlonely najlepiej. Zaczelam uzywac pampersow i jestem zadowolona.

Gość zaraz pewnie oberwe
za brak patriotyzmu, ale jak kupuje pampersy to patrze na kod kreskowy. staram sie kupawac te zaczynajace sie od 4, sa niemieckie i baaardzo dobre. te nasze też niby nie są zle, ale malenka je czesto przesikiwala, a mialam orginalne nie ruskie podróbki bo kolega pracujacy w p&g mi przywoził, bo w ten sposob mialam taniej, bo on jako pracownik mial na nie znizki.

Gość małamamam
wczoraj kupiłam te niby najnowsze z pięcioma gwiazdkami, kod zaczyna sie od 4 ale całe sa po rosyjsku popisane...

Gość Igoreczek
ja też kupowałam pampers active baby-dry do rozmiaru3 było ok.Ale teraz gdy używamy 4+ po prawie kazdej nocy czeka nas niemiła niespodzianka pęknięty pampers i pełno wszędzie zsikanego wkładu który sypie się z pękniętego boczku a jakby tego było mało pampersy te mimo że są do16kg a moje dziecko waży 13 to mam wrażenie jakby były takie na styk.Po prostu porażka,nie wiem na jakie zmienić?Słyszałam że te z tesco są ok?

Gość Anetkaaa1987
Fantastyczne, nie przemiękają. Wszystko ładnie wsiąka