Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula768

Stopniowane wlosy

Polecane posty

Gość Paula768

Dzis bylam u fryzjera postopniowac wlosy ,zjebala mi totalnie porobila schody masakra z przodu sa straszne :( kurwa dobrze ,ze wlosy odrastaja hi hi

Gość Paula768
Stojąc w kolejce do suszarki jakaś złośliwa jędza włożyła mi rękę pod spódniczkę i pociągnęła mnie za stringi. Rozerwały się! Nie wiem jak je zszyć, bo to był prezent od mojego chłopaka i on mi nie uwierzy że to inna dziewczyna zrobiła :(

Gość o sweet dzizys
a co to kurwa za różnica stopniować czy cieniować ? fryzjerzy to zło ja od 2 lat już nie chodzę bo mówię debilce żeby podcięła mi końcówki max 5cm to nie kurwa, mózg rozjebany kontemplacja i ścina 10cm. albo moje ulubione grzywka ma sięgać do brwi i jak myślcie co robi taki bezmózgi tępak ? oczywiście grzywka 3 cm NAD brwiami 🖐️

Gość gugusia
ja też mam uraz do fryzjerów chociaż sama kształcę się w tym zawodzie :P ale ja mam nadzieję być dobra w swoim fachu i słuchać ludzi,a nie wyczyniać na ich głowach swoje wizje...

Gość o sweet dzizys
miejmy nadzieje ,że tak będzie 🖐️ uczysz się z zawodówce ? bo z tego co słyszałam w zawodówce nie można nauczyć fachu fryzjerskiego lepsze jest technikum a potem masa kursów itp, bo w zawodówkach to podobno uczą jak się robi te wiejskie kuczki z loczków, 3 standardowe fryzury i nadużywania lakieru i brokatu 🖐️

Gość NawrotkaTv
Też mam uraz do fryzjerów, niestety z tyłu sama włosów nie podetnę. Najlepsze jest to ze jak ostatnio poszłam mówię "CHCĘ NIECO ZEJSĆ ZE STOPNIOWNIA, CHCĘ TYLKO PODCIAĆ I WYCIENIOWAĆ KOŃCWKI" I co? Ano podcieła z tym ze jak stopniowanie było na 5 cm teraz jest na 10. Ja nie wiem, czy oni nie kumają różnicy miedzy stopniowaniem a cieniowaniem włosów? Masakra ;/ Dobrze ze jest jantar i skrzy polny ;-)