Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Julka11111111

TESCIOWA....

Polecane posty

Ale jeste艣cie g艂upie baby,szok! smarujecie wszystkim dupy a偶 mi艂o. Wyprowadzcie si臋 od tych te艣ci贸w bo chyba nie kochaj膮 Was tak 偶e trzymaj膮 i b艂agaj膮 偶eby艣cie z nimi zosta艂y? Nadajecie na tesciowe a same ju偶 pewno macie synusi贸w,i zbli偶acie sie do tej roli.... Zi臋膰 i te艣膰 jako艣 z powodu pierd贸艂 sie nie k艂贸c膮. A wam wszystko przeszkadza-偶e si臋 zapyta,偶e si臋 nie zapyta! Popi...olne baby jeste艣cie!!! Dobrze 偶e Wam dzis rudy obieca艂 prace do 67 lat-b臋dziecie wi臋cej harowa膰 to mniej jadu s膮czy膰 swoim synowym.Mo偶e... Bo 偶e One Wam to kiedy艣 zwr贸c膮 to pewne,przecie偶 ma艂e dziewczynki s艂ysza co mamy m贸wi膮 o babciach......

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ale gapa
Nigdy nie b臋d臋 te艣ciow膮 dla synowej bo nie mam syna ale mam m臋za wi臋c jestem synow膮-to tak tytu艂em wstepu. Mam te艣ciow膮, o kt贸rej staram si臋 nie wypowiadac cho膰 te偶 mog艂abym strasznie biadoli膰 , choc ona wszem i wobec zawsze podkre艣la jaka kochana z niej mama dla nas obojga. Owszem jest kochana dla swego syna jedynaka, oczywi艣cie w swoim mniemaniu, bo obiektywnie rzecz bior膮c to egoistka z niej straszna. No ale 偶eby si臋 nie u偶ala膰 napisze dlatych wszystkich co maja te艣ciowe "kochaj膮ce inaczej" jedyna metoda to od pierwszych dni postawi膰 sprawy jasno aby nie by艂o nieporozumie艅, a po drugie trzyma膰 je na dystans, byc mi艂e i podchodzic z szacunkiem, nie dac satysfakcji. Ostatni膮 g艂upot膮 jest kazac wybiera膰 m臋偶owi pomi臋dzy sob膮 a matk膮, bo czy mamisynek czy nie to jest matka a poza tym jak sie kogo艣 do czego艣 zmusza to skutek odwrotny od zamierzonego.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach