Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebatoja

moja dziewczyna jest stuknięta???

Polecane posty

Gość sebatoja

mam dziewczynę juz prawie rok i wszystko jest niby w porządku,ale od samego początku w sprawach sexu coś była dziwna nie pozwalała mi nawet włożyć palca do cipki nawet jak ją lizałem przesuwała palec w pupcię, podobało mi się to zabawiamy się oralnie a sex tylko anal bo ona jest dziewicą nie narzekałem bo wczesniejsze partnerki zawsze do tego tematu podchodziły z oporami a tu była jej własna inicjatywa, kochamy się dość często ale tak z upływem czasu wydaje mi się to caraz bardziej porąbane to jej dziewictwo to zasady czy coś z nią nie tak ?

Gość taneczna :) :)
Jeże;i Twoja dziewczyna dalej uważa się za dziewicę to gratuluję :D Sorry, ale nią nie jest. To że nie odbywaliście stosunku waginalnego nie oznacza, że ona jest dziewicą :p To tak jakbyś zjadł cukierka w papierku, ale twierdził, że nigdy nie próbowałeś cukierka :D Tylko takie porównanie mi w tej chwili przyszło hahah :D Także nie wiem co jest z Twoją dziewczyną, ale nie zachowuje się normalnie. Sama przed sobą się oszukuje, że jest "święta, nienaruszona dziewica" :D

Najprawdopodobniej coś nie tak z jej uświadomieniem. Utrzymywanie stanu dziewictwa przez długi czas często jest spowodowane strachem przed odpowiedzialnością wynikłą ze współżycia nie ostrożnego. Spróbuj porozmawiać o tej kwestii, najpierw o dzieciach czy chce mieć, czy podoba jej się macierzyństwo itp jeśli będzie uciekała od tematu znaczyć będzie że się boi. Następnie zapytał bym o to jak długo chce pozostać dziewicą i dla kogo trzyma tą niespodziankę...

Lepiej z nią pogadaj i delikatnie uświadom, że już nie jest "nienaruszona" :p Istnieje jeszcze opcja, że nie jest Ciebie pewna, nie wie czy chce z Tobą być i generalnie w razie czego swojemu następnemu będzie usilnie wmawiać, że jest dziewicą, bo przecież w cipce nic nie miała :D A tam anal, czy oral to się nie liczy :D

A z kad ma ktos wiedziec co mysli TWOJA dziewczna mozze miec zasaady moze nie chce przed 18 bo oczywiscie nie podales ile ma lat to mamy siie domyslic tak?

Gość sebatoja
no właśnie o to chodzi bo mówiąc bez ogródek to kilka razy w tygodniu rznięta w tyłek i połykająca spermę dziewica to jest nawet nie śmieszne rozmawialiśmy, choć na początku to byłem w 7 niebie i o nic nie pytałem dziewictwo :) niby do ślubu i wtedy dzieci ciąży się nie boi bo bierze pigułki kolejna dziwna sprawa tak sobie myślę, że już wolałbym normalną za żonę a nie taką hm dziewicę ale na codzień jest normalna i fajna w sumie to sex też mamy udany z tą dziewicą wiem to chyba dla was jest po prostu śmieszne bo wstydziłbym się komuś normalnie o tym opowiedzieć

Gość sebatoja
ja mam 31 a ona 25

Jeśli ona ma naprawdę 25 lat, to nie rozumiem tego zupełnie :/ Dziewczyna, a raczej kobieta ma problem... Taka z niej dziewica jak ze mnie anioł :D Nie pojmuję... Może ona nie zdaję sobie sprawy i naprawdę myśli, że jest dziewicą, że to lepiej wygląda w Twoich oczach, albo nie wiem już :p

Gość dwudziestolattekk pytong 22cm
normalnie Rozmowy w toku

Gość sebatoja
no bo technicznie chyba jest mogę dotykać łechtaczki ale do środka wstęp wzbroniony nie wiem juz sam może potraktować to jako jej dziwactwo i zaakceptować bo przecież nie będę jej do niczego zmuszał wydaje mi się to chore

na co dzień normalna i fajna..... Wariat nie wie ze jest wariatem.... psycha jej siada. Nie słyszałem nigdy o dziewicy w tym wieku, szczerze wątpię czy wśród zakonnic się takie zdarzają. pozostaje opcja braku przyjemności. Być może normalny sex nie daje jej przyjemności więc woli anal aby tylko cię zaspokoić. Popytaj, może miała jakieś zabiegi, infekcje, PRZESZŁOŚĆ No i jest jeszcze blokada psychiczna, to potrafi być naprawdę silne. Do tego stopnia (u niektórych kobiet) że może dostawać skurczy ale raczej normalnie ma za bardzo bujną wyobraźnie

Skoro to, że uprawia SEKS analny i oralny uważasz za dziewictwo, to ok :p wolna Twoja wola :D Ale według mnie to bardzo dziwne i brakuje Wam rozmowy,

Gość Jak bedziesz jej wkladal
w doope to za chwile wyjmij i szybko wsadz jej w tzipe zobaczysz jej mine :D :D

Gość sebatoja
to wyżej to nie ja to 2+1 nie chcę robić niczego wbrew jej woli to tak jakby dziewczyna nie chciała analnie a ja bym jej na siłę wsadził odpada ona ma orgazm za każdym razem kiedy się kochamy i naprawdę lubi sex który często to ona inicjuje nie pomyślałem o tym co piszesz ,że może mnie oszukiwać , że nigdy nie robiła tego normalnie nigdy też nie przyłapałem jej na kłamstwie

Gość MalinowaKrólowa
Moim zdaniem ona nie jest technicznie dziewicą ale raz tak Ci powiedziała i teraz wstydzi się że jej kłamstwo wyjdzie na jaw gdybyś zobaczył że jednak nie ma błony, więc unika seksu. Być może też jest na coś chora, a może była zgwałcona, albo inny czort... Ma jakąś blokadę i lepiej dowiedz się o co jej chodzi przed ślubem bo może z nią jest co nie teges :/ ROZMOWA.

Gość janjan
ale jaki orgazm? analny ? łechtaczkowy?

Gość cygani jak z nut
to jak ona zdobywa te tabletki? przecież skoro chce, żeby lekarz przepisał antykoncepcję, to znaczy, że współżyje, a skoro uprawia seks, to lekarz bada przez pochwę :O no chyba że za każdym razem idzie do innego gina i mówi, że chce tabletki, bo zamierza rozpocząć życie seksualne i prosi o badanie per rectum, gdyż jest dziewicą na moje oko cygani jak z nut

Gość sebatoja
orgazm ma chyba lechtaczkowy bo wczasie stosunku tam ją pieszczę a w czasie lizanka sama chce palec do środka, mówi ,że to jej sprawia przyjemność o tych tabl nie pomyślałem nawet sam juz nie wiem jak z nią o tym pogadać bo co mam zarzucić jej kłamstwo albo , że mam jakies podejrzenia na podstawie czego ?

Gość cygani jak z nut
na podstawie tabletek

Gość cygani jak z nut
a po co jej te tabsy, per rectum się nie zachodzi w ciążę :O

Gość zenden
facet myśli że dziewczyna się niezmienni a ona zmienia się setki razy dziennie a ona myśli że facet się zmieni a on się niezmienni .