Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga23333333333333333333333333

jestem z moim facetem na sile

Polecane posty

bo boje sie ,ze nikt inny mnie nie pokocha. faceci zwykle chcieli sie ze mna spotykac ze wzgledu na seks ,patrzyli tylko na moje cialo ,a nie charakter,ktory mam dosc trudny. Teraz jestem z facetem od 3 lat choc wiem ,ze tak naprawde do siebie nie pasujemy .. jestesmy z dwoch roznych swiatow. mamy rozne poglady na wiele spraw, sluchamy roznej muzyki , lubimy rozne filmy. poza tym czasem mam wrazenie ,ze on mnie wykorzytuje np pomiesszkuje u mnie czesto za darmo itd powinnam sie z nim rostac ,ale .. boje sie ,ze kazdy inny bedzie chcial mnie tylko do lozka i nic poza tym. wiem ,ze nie powinnam sie tak nisko cenic bo mam inne atuty poza wygladem ,ale z wieloma osobami nie potrafie sie zwyczajnie dogadac i boje sie ,ze bede miala problem znalexc kogos sensownego na stale

no ja jestem wlasnie trudna dosc ,poza tym nie z kazdym sie dogadam co mi bardzo ogranicza kontakty z ludzmi

Gość usmialam sie czytajac was
zwlaszcza to, że sluchacie innej muzyki jest fundamentalne!

Gość dwqdwdedededdd
to ze sluchamy innej muzyki to tylko przyklad. ale np ja chcialabym mieszkac najlepiej w duzym miescie po studiach , moj facet na wsi. ja mam inne poglady polityczne ,a on inne. on jest bardzo religijny , ja prawie w ogole. jego rodzina zupelnie mi nie odpowiada , on mnie czesto irytuje , tylko w lozku nam sie uklada ,ale tez nie jest jakos super ekstra. on mnie kocha i tylko to mnie przy nim trzyma ,ale ja jego chyba nie do konca

Gość sieurs
ja nie lubie kobiet z rudnym charakterem . Kobieta ma byc mi całkowicie podporządkowana