Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjanka

Czy przejmować się pójściem na dyskoteke mojego chłopaka?

Polecane posty

Gość jjjjjjanka

Z moim chłopakiem jestem od jakiś 2 lat. Wczoraj oznajmił mi że jedzie dziś na impreze z kumplem i jego siostrą... Ja niestety jechać nie mogę z nimi bo wieczorem muszę zostać w domu, a rano wstać o 4 rano. Tak więc pytałam się go dlaczego jedzie beze mnie, czy nie mogą przełożyć tego wypadu... A on z tekstem, że ja też mogę sobię jeździć ze znajomymi i że on nic przeciwko nie ma... Ale ja nigdzie nie jeżdże i on dobrze o tym wie. Raz że nie mam tak dobrych znajomych z którymi mogłabym pojechać to raz, a dwa jakoś nie wyobrażam sobie siebie żebym pojechała sama a on np w domu siedział. Mam do niego pełne zaufanie, ale dziwnie jakoś się czuje ze świadomością że on sobie będzie imprezował... Nie wiem co mam o tym wogóle myśleć i jak zareagować... bezsensu.

Gość korova0
ja bym nie pojechal na jego miejscu

Gość asdaafsfs
mój jest dziś na "urodzinach dziewczyny kolegi", a jutro "na męskiej popijawie z kumplami" - a mówiąc o tym patrzyl mi głęboko w oczy tak, że aż podejrzanie. w niedzielę mamy się zobaczyć niby, ale co dziwne nie pomyślał, że będzie miał kaca, a zapewniał, że chcą się upić jak świnie (nie pije zwykle, nie jest alkoholikiem). dlatego myślę, że to nie popijawa, tylko spotkanie z inną :(

Gość jjjjjjanka
bezsensu... teraz mi pisze ze powinnismy miec do siebie zaufanie itd... przeciez mam zaufanie ale tym zachowaniem niestety ale chyba je nadwereza ;(