Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko zdrowe jednostki powinny

Ludzie decydujący sie na dzieci mimo chorób genetycznych to pieprzeni egoiści

Polecane posty

czytam topik laski co ma jakas wade serce i może wykitować na stole :o lol no to super dziecko bedzie miało jak matka mu umrze odrazu na starcie! albo dwoje psycholi, opoznionych umysłowo po co sie rozmnaża? albo dwoje chorych albo niepełnosprawnych ludzie no opanujcie sie macie prawo do rozpłodu ale jaki jest sens w wydawaniu na świat nieszczęsliwej jednostki? gdyby rozmnażali sie jedynie zdrowi... jednostki byłyby coraz lepsze i silniejsze...żylibysmy dłużej i nie musieli utrzymywać niezaradnych istot (ile to idzie na zusy i renty! ) sama jestem chora i nie zamierzam sie rozmnażać bo nie chce by moje dziecko cierpiało jak ja :/ (moi rodzice o tym ine pomysleli a ja od 10 lat mam bóle jak stara baba)

mam 25 palcy i 3 żołądki :classic_cool:

Gość maturks4
Jestem za powszechnymi badania prenatalnymi i likwidacją nieodwracalnie uszkodzonych płodów

co mnie tam hitler on też był słaby i dlatego zginął a poza tym niski niski niziołek z kompleksami psychol wbrew wszystkiemu powiem, że całkiem dobre i zdrowe dzieci są rodzone przez nastolatki takie 15-18lat a nie jakieś kozy stare 30-40 letnie

oczywiście na życie zasługuje każdy, ale jednak rozmnażać sie nie powinni, jeśli szanse na 100% zdrowe dziecko są zerowe... po co rodzić dziecko które będzie musiało przechodzić 20 operacji męczyć sie i nie gadajmy bzdur jak fundacja polsat czy tvn że te osoby mogą byc szcześliwe bo wcale nie mogą, to samo dziecko z rakiem - czy lepiej wydać na świat dziecko które pożyje 8 lat i umrze czy lepiej oszczędzić mu?

Gość niestety jest paragraf
w duzym stopniu zgadzam sie z toba

Gość nauczycielka tańca
Twoje poglądy to eugenika w stanie czystym i była już propagowana przez Hitlera.. ....widzę przed tobą wielką przyszłość wodzu :P