Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowa Mowa plumka

Dziewczyny! Czy jestescie zadowolone ze swojego wygladu, czy macie kompleksy?

Polecane posty

Gość Nowa Mowa plumka

Porownujecie sie do innych?

Gość papierowa
ja sie porownuje, ale jestem od nich ladniejsza wiec nie mam kompleksow

Gość szzz
porównuje sie i mam ogromne kompleksy. Zazdroszcze innym kobietom ich ciała, w kazdej widze cos co ma lepsze ode mnie ;/

Gość jigsaw
ja się uważam za grubą, więc zawsze porównuję się z tymi chudszymi :P

zalezy od dnia, raz mi sie podoba a raz nie, raz przegladam sie godzinami w lustrze i podziwiam swoje kraglosci a raz nie moge w nie spojzec :D

Gość niebieska wroba
aaaaa Lady Love, to dlatego zachwalałaś tę wielką masę dziewczyny, co przyutyła na oko ze 20 kg.... bo sama nie jesteś szczupła. Tylko "krągła"... cokowliek to znaczy :D :D :D :D

oczywiście, że się porównuję, pomimo tego, że większych kompleksów nie mam i jestem zadowolona z siebie, ale takie porównania dają mi motywację do zmian :P

Gość niestety jest paragraf
chyba kazdy sie porownuje. mam mase kompleksow ale juz sie pogodzilam z tym jaka jestembrzydka

Gość milivanilii
jest ok :)

Gość Nowa Mowa plumka
NO ja to jestem deseczka chyba mam najmniejsze cycki z Wszystkich dziewczyn na kafe a mam 23 lata, mam twarz z roznymi dziadostawami, gdzie niegdzie wlosy ktore musze usuwac... i ogolnie brak faceta, pracy, motywacji.... a porownuje sie chyba zawsze...

nowa ja też to mam ;) łącznie z plamami po trądziku, jestem grubo po trzydziestce a raz w miesiącu jakieś żule na twarzy się ciągle pojawiają :)

Gość jaraczka
ja bym wolała mieć większe piersi gładszą skórę i niższe czoło , reszta jest spoko :)

Ogolnie jestem zadowolona-lubie swoje dlugie wlosy (zaluje ze je z blondu na ciemny przetegowalam), piersi itd. Jedynie chce wrocic do swojej bylej wagi.

Gość gość
zadowolona tylko bym chciala wiekszy tylek miec a tak jestem fajna ;D blondyna naturalna, wysoka 1.72 cm szczupla nogi dlugie wciecie w tali i duzy biust twarz raczej ladna. tylko tylek chce wiekszy ;/ ale to mozna wycwiczyc podobno

Gość czerwona na niej sukienka
nigdy nie miałam żadnych kompleksów, ale mam niestety obsesje na punkcie własnego wyglądu/

Gość maLa czarnaaa
Ja czesto porownuje sie z innymi. Figure mam ok, duzo osob chwali wiec tym bardziej nie mam kompleksow, ale zawsze chcialam byc wyzsza. Mam 165 cm i czuje sie jak mala dziewczynka a nie jak kobieta (a mam 29 lat). Wydaje mi sie, ze wygladam okropnie we wszystkich ciuchach. Denerwuja mnie tez moje wlosy- sa grube i geste, ale brzydko sie podwijaja, skrecaja i sa niesforne. Marza mi sie idealnie proste ;-)

Gość gość
Ja mam okropne kompleksy. Wiem że wyglądam jak gówno... Nie ma we mnie nic ładnego, dosłownie nic.