Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelappp

Pytanie dla panów

Polecane posty

Gość Ewelappp

Panowie,lubicie jak kobiety dbaja o siebie.Wyjasnie dlaczego takie pytanie;moja przyszla bratowa poprostu mnie nie lubi dlatego ze ja uwielbiam o siebie dbac,a brat starszy odemnie 4lata mowi ze przesadzam a ja poprostu odpowiadam lubie o siebie dbac a twoja dziewczyna nie musi mi dupy obrabiac ze ja moge pozwolic sobie kupowac caly czas ciuchy itp,A ona w ogole o siebie niedba ubiera sie na szmatach i to kupi ciucha raz na rok ale z niej sie nie smieje ani nic.A ja uwielbiam sie ubierac np. wysokie buty na szpilkach legginsy tunika obcisla kurtka skurzana albo spodnie obcisle wysokie szpilki 11cm bluzka z dekoltem sweterek obcisly na guziki wszystko wygladalo bardzo ladnie i dobrze dobrane;-)chodze do kosmetyczki regulacja brwi hena tipsy krotkie zeby w domu wszystko robic,cwicze co dzienie zeby mniec wiadomo jedrne cialo fryzjer ale to tak raz na 2miesiace bo lubie miec dluzsze wlosy a farbowac to kolezanka:-Da jesli chodzi o makijaz to delikatny naturalny.SMUTNO mi jak przyszla bratowa ma do mnie pretensje tak naprawde o nic

Gość karloszkaa
no widzisz, tyle robisz, a i tak nie będziesz drugą bellucci

Gość Ewelappp
zawsze jestem punktualna np jestem umuwiona na 20 i jestem gotowa;-) tak to golenie sie,kapanie+mycie buzi zelem zeby ubrac sie pomalowac ubrac to tak dwie godzinki schodzi bo glowe to zawsze myje 4godziny wczesniej zeby nie niszczyc wlosow suszarka ;-)a poprostu lubie o siebie dbac miec super nowe ciuchy choc nie firmowe i wysokie buty szpilki od kwietnia do wczoraj kupilam 11 12 par butow na jesien zime kupilam 5par botki kozaki ;-) a kieszonkowego to mam 500zl dostaje od mamy i od brata przynajmiej jeden brat mi sie udal a czasem to mam nawet wiecej niz 500zl to wydaje na ciuchy buty kosmetyczke bo choc mam 18lat to i tak nie imprezuje bo chlopak nie pozwala to cale kieszonkowe na ciuszki buty kosmetyczka

Gość joisres
mnie interesuje tylko by dobrze pauke obrabiała a jak o siebie dba to juz jej sprawa nie moja . Wazne by była umyta .

Gość wiedzzzminn
ma być, czysta, pachnąca i dobrze druta ciągnąć inna jest droga w utrzymani a mi zwisa czy ona ma ciuchy dobrane, czy nie