Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evvvvka

Dlaczego czuję chęć zdrady?Czy któraś z Was to zrobiła?

Polecane posty

Gość Evvvvka

Jak się czujecie ze zdradą? Jest możliwe życ dalej normalnie po nocy z innym facetem niż mąż? Mój Mąż ostatnio zawodzi mnie w każdej dziedzinie. Już od dawna nie mogę na nim polegać. Nie potrafi niczego zrobić, załatwić, czuje się samotna i zła, że muszę być kobieta i facetem w tym związku - jestem tym też zmęczona. Muszę martwić się o samochód, kase, ekipe remontową, relacje z jego rodzicami - o wszystko! Jest jeden facer, któego znam dłużej niż własnego męża i zawsze było nam ze sobą dobrze i "po drodze". Byliśmy razem jakiś czas, ale nigdy do nieczego nie doszło, tak układało się nasze życie, że się minęliśmy. Nie wiem co do niego czuje, ale ciesze się na spotkanie z nim za każdym razem jak dziecko i nie ukrywając czujemy do siebie pociąg. Jutro zaprosił mnie na parapetówkę do siebie i wiem, że będę tylko ja, bo oprócz tego mamy do obgadania kilka spraw zawodowych, które niedługo zaczną nas łączyć. Z jednej strony boje się - co się stanie, a z drugiej ciesze się jak dziecko w boże narodzenie i serce mi tułcze. Sama sobie nie ufam i nie wiem co nastąpi... . Jak w końcu do czegoś dojdzie? Wytrzymać 4 prawie lata ten pociąg to już długo ... może coś pęknie... . Jak się czujecie ze swoją zdradą? Wiem, że nie usprawiedliwiłoby mnie nic z powyższych argumentów, ale mam poczucie że marnuje swoje życie. Piszcie co sądzicie.

Gość do autorki tego topiku
może to wszystko tylko sobie wyolbrzymiłaś ? (mówię o tym znajomym) nie będziesz wiedziała póki się nie przekonasz. ja zdr. i czułam się z tym ok. to było też w czasie gdy mój małżonek był do dupy.

Gość za to wy faceci jesteście
zajebiści. po prostu cud miód i malina. nie którzy z was to nieudacznicy życiowi i myślą,że jak w kościele papier podpiszą to mają już sprzątaczkę,kucharkę i kochankę na etacie,. nie którym z was się pomerdało w główkach.

Gość Donek Dywersant
Puścisz się to tego prędzej czy później pożałujesz. Wspomnisz moje słowa jeśli to zrobisz... Zostaw chłopa i rób ze swoim życiem co chcesz a nie zastanawiasz się czy chcesz go zdradzić. Tak naprawdę już go zdradziłaś więc nie zadawaj takich głupich pytań. Nie rozumiem takich ludzi i chyba nigdy nie zrozumiem.

Gość Donek Dywersant
" do autorki tego topiku może to wszystko tylko sobie wyolbrzymiłaś ? (mówię o tym znajomym) nie będziesz wiedziała póki się nie przekonasz. ja zdr. i czułam się z tym ok. to było też w czasie gdy mój małżonek był do d**y. " Zdradziłaś bo jesteś szmatą gdyż nawet nie czujesz się winna. Jesteś moralnym zerem i nic więcej. Chłop miał gorsze dni a ty się puściłaś. Postaw się na jego miejscu. Dno.

Gość wrrramp
raz to i księdzu wolno każdy ma czasem chwilę słabości a wy od razu od najgorszych jak facet rypie żonę na lewo i prawo to ok. a jak żona raz to od razu na tortury na stos podpalić żywcem ze skóry itp.

Gość Donek Dywersant
Zdradzający facet w niczym nie różni się od zdradzającej kobiety. Trzeba panować nad sobą a nie rypać się jak zwierzęta. Trochę szacunku do siebie.