Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nhfdshgreygwop

dziecko wyrosło ze spacerówki x lander,jaki wózek teraz?

Polecane posty

Gość nhfdshgreygwop

moje dziecko ma 15 miesiecy i wyrosło ze spacerówki.jak go ubiore w kombinezon to sie ciśnie.jaki teraz wózek

Gość Większy
:)

Gość ło matko.........
co ty za chujową spacerowke kupilas skoro twoje 15 miesieczne dziecko sie nie miesci ? kupujecie teraz jakis cuda - a nie patrzycie na strona praktyczna !

Gość uhaha
zgadzam się z poprzednikiem, takie gówniane wózki kupują za niemałą cenę chyba tylko po to żeby przyszpanować, a potem nagle muszą wymieniać, bo nawet małe dzieciątko się w nim nie mieści :-O Eh matki, za dużo szmalcu macie czy co, wydajcie kasę lepiej na zabawki edukacyjne dla dzieci a nie na piąty z kolei wózek :-O

Gość szpan X-landerem???
ludzie, nie załamujcie mnie:O chyba tylko u was na wsi X-lander, to szczyt marzeń:O

Gość uhaha
x lander nie dla mnie jest szpanem, ale widocznie dla autorki, skoro zależało jej na kupnie czegoś tak nieuzytecznego

Gość fiorellaaa
a jaki miałaś typ? xa? czy xgo?

Gość fiorellaaa
dziewczyny skoro tak krytykujecie to napiszcie cos konstruktywnego i pochwalcie się jakie Wy macie, że Wam dzieci nie wyrastają?

jak 15 mies dziecko mogło wyrosnąć z x landera ,przecież one nie mają małych spacerówek widzę na ulicy co drugi wózek to x lander i jakoś siedzą dzieciaki większe i mniejsze ,może wkładkę masz pod plecami i dlatego ciasno jest dziecku .

Ja teraz nawet kupilam dla 2 letniej corki spacerowke x landera bo sa bardzo duze i miesci sie bez problemu w niej.