Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lapia

Co na prezent dla 11-latek?

Polecane posty

Hej dziewczyny, wiem, że do świąt daleko, ale zawsze wolę wcześniej kupować prezenty, żeby nie latać przed samymi świętami z rozwianym włosem i szałem w oczach. Mam w bliskiej rodzinie trojaczki. Są to już duże dziewczyny, bo we wrześniu skończyły 11 lat. Jedna z nich to moja chrześniaczka, ale zawsze robię prezenty wszystkim trzem, bo nie może być tak, że jedna dostanie, a dwie będą się patrzeć. Wiktorii po prostu zawsze dokładam do paczki coś więcej. Tyle, że w tym roku to leżę i kwiczę, nie mam zupełnie pomysłu. Czy takie, bądź co bądź, już nastolatki! bawią się czymś jeszcze? Jak tak to czym? Czy raczej już jakiś ciuch? Zgłupiałam na cacy. Wdzięczna będę za jakieś podpowiedzi :)

lapia ja kupuję torbę na ramię coś w tym stylu http://allegro.pl/puma-campus-modna-torba-na-ramie-reporterka-2011-i1898071372.html dwa lata temu kupowałam zabawkę rok temu album z psami a teraz jak patrze to już panna ,gdybym nie kupowała torby to pewnie jakąś bluzkę albo szal czapę teraz wystarczy na ulicy spojrzeć jak dziewczyny w tym wieku się ubierają i już wiem czego mam szukać