Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewciaaka

Jakie atrakcje dla rodziny w Poznaniu lub Wrocławiu ??

Polecane posty

Gość ewciaaka

CHciałabym spędzić miło czas z dziećmi w niedziele i wybrać się gdzieś gdzie byłyby atrakcje dla dzieci jak i dorosłych .... Jest coś fajnego w Poznaniu lub Wrocławiu ?? Basen na malcie jakoś mnie mało zadowala...

Gość ewciaaka
ee gdzie zoo ile można uwięzione zwierzęta oglądać....

Gość ..........................,.,.
a co ty chcesz kobieto zima robić w mieście

Gość ewciaaka
no właśnie ....co tu robić.... także się pytam co jest ciekawego pod dachem ....czy w ogóle coś jest ?

Gość a skąd jesteśśśśśśśś?
pewnie leszno kościan lub okolice, co?

Gość ewciaaka
Leszno . It unaszgo basenu mam już dość a tak to nic ciekawego nie ma żeby można było z dziecmi poszalec... a o lodowisku myslałam tylko nie chce połamanóg nóg ;P a może są jakieś tory zeby na wrotkach pojeździc?

Gość Aisha 123
Polecam lodowisko- Bogdanka :)

wiem,że młodzież jeździ nA ROLKACH I rowerach na górkach i wertepach na żwirownii , ale pod dachem to tutaj jedynie można kangurka uświadczyć

Gość ewciaaka
i nie ma się gdzie podziać a potem że wałęsaja się wszyscy po galeriach ..

ja tam się nie wałęsam, nienawidze takich spędów z całego serca, ale masz rację jest masakra pod tym względem. Jak duże masz dzieci i co lubicie robić? sportowo czy np.artystycznie? wiem że często sa organizowane różne atrakcje w Bibliotece na chrobrego :-) (chyba 1x w tyg.), albo w domu kultury

Gość ewciaaka
gdzie kino ,chce aktywnie spedzić czas juz w domu tylko tv i komp... dzieci od 6- 12 lat bo znajomi jeszcze pojadą ...

Gość warszafa
We Wrocławiu masz aqua park, w pyrlandi nie wiem co się dzieje :D

Merry żeby iśc do kina to w mieście powinno być kino :-O nasze leszno kina nie ma :-O chyba że ktos lubi jechać 100km na film

Gość ewciaaka
mamy kino w Centrum Kultury i Sztuki ;) hhehehe

Gość fdkjadfjah
we wro zimą polecam łyżwy na wejherowskiej w hali orbita, ścianę wspinaczkową Eiger, aqua park. jak lubisz marznąć to zoo. jest też adrenalina park, ale nie wiem czy to jest czynne zimą. możesz pójść z dzieckiem do TGG na kręgle+ gry. Warto pójść na wystawę do BWA, są tam organizowane warsztaty dla dzieci i czasami w Muzeum Narodowym też są specjalne lekcje dla maluchów. Zależy wszystko od upodobań dziecka i jego wieku. Nie sprecyzowałaś dokładnie, więc podam Ci to co przyszło mi na myśl. We Wro jest rewelacyjny teatr Ad Spectatores, ale to tylko polecam starszym dzieciom, bo mrozi krew w żyłach.

Gość fdkjadfjah
dobra zimy jeszcze nie ma, ale ja sie już wczuwam w ten klimat. doczytałam 6-12 lat to najlepiej weź je na łyżwy i do aqua, myślę że będą miały frajdę.

Gość gość
W Poznaniu też jest sporo ciekawych miejsc. Cały kompleks wokoło Jeziora Maltańskiego proponuje wiele ciekawych atrakcji. Oczywiście dzieciaki można zabrać też na rynek, by spróbowali rogali św. Marcina. Ale jak już przyjeżdżacie do Poznania to polecam wcześniej sprawdzić czy w Galerii Malta nie ma żadnego wydarzenia. Akurat wspominam o Malcie, bo w niej wiele się dzieje. Często są tam wystawy klocków Lego, które tak bardzo dzieci uwielbiają. Na dzień dziecka też jest dużo zabaw.

Gość gość
Mnie i mojej rodzinie podobają się oba miasta. Jednak atrakcja w okolicach Poznania przebiła Wrocław. Wybraliśmy się do tunelu aerodynamicznego w Lesznie. I to przesądziło, że Wielkopolska jest wyżej od innych miast.

Gość gość
W Poszukiwaniu atrakcji dla dzieci można skorzystać z wyszukiwarki CoRobic.pl

Gość gość
jesli chodzi o wroclaw to moze laser tag? moi synowie go uwielbiaja i wyciagaja nas do zony71 bardzo czesto. a musze przyznac, ze sama tez sie trochę wkręciłam bo to niezła adrenalina ;D

Gość gość
Nam się podobało w Parku Rodzinka http://www.parkrodzinka.pl/ Fajna zabawa, mają masę rozrywek wewnątrz i na zewnątrz budynku, wszystko dobrze zorganizowane, do tego restauracja z kuchnią amerykańską i polską, czyli wiadomo - to co dzieciaki lubią najbardziej.

Gość gość
My do Poznania wybieramy się w grudniu i jeszcze nie wiemy co zwiedzić. Na razie tylko planujemy.

ZOO we Wrocławiu jest naprawdę fajne, polecam dziecku na pewno się spodoba. W ogóle uważam, że to miasto jest bardzo przyjazne maluchom i dużo ma dla nich atrakcji. W Poznaniu nie byłam, ale koleżanka mi mówiła, że z dzieckiem pojechała i że warto, ale jak ja bym tam pojechała, to nie wiedziałabym co zwiedzić