Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mołduszka...

revlon color stay

Polecane posty

Gość mołduszka...

Usłyszałam o rewelacyjnym podkładzie revlan color stay,weszłam na allegro i jest, tylko jaki wybrac, czym one się różnią, czy ktos mi może doradzic .Jest revlan color stay; mineral, mineral mousse, soft flesz i photo ready.Proszę mnie oswiecic, o co tu chodz

Gość mołduszka...
ale ja o podkładzie,dziewczyny wypowiadajcie sie, bo chcę zamówić

Gość yeaashhhh
ja mam color stay i baaardzo sobie chwale. mam niedoskonalosci a ten podkald idealnie kryje przez co wydaje sie ze mam gladziutka i piekna cere.

Gość mołduszka...
mam wlasnie klopoty z cera i sie dowiedzialam ze on pieknie kryje, tylko o co chodzi tylko o co chodzi z tymi softami i innymi ,,,

Gość she once believed
ja zużyłam już 7 butelek SoftFlex i bardzo sobie chwalę. tyle że jest bardzo gęsty, więc skleja wszystkie pędzle i ciężko go oderwać od twarzy przy demakijażu :D z pozostałymi nie miałam do czynienia, ale słyszałam że Photo Ready jest do kitu.

Gość yeaashhhh
tez slyszalam ze photo ready jest do kitu

Gość mołduszka...
dzieki serdeczne 8 butelek to nie mało wiec wybiore soft flex

revlon color stay podkład dzieli się na ten do cery suchej i mieszanej. jeśli masz niedoskonałości wybierz ten do mieszanej (combination skin) . jest bardzo dobry, ja używam. choć nie powiedziałabym, że super kryje, ale to za skóra po nim się nie świeci - nie wymaga poprawek w ciągu dnia.

Gość mołduszka...
Merry-Go-Round -dzięki, ale ty masz ciemny ja wybrałam nr300 bo mam jasna karnację.Cholera teraz muszę kolor dopasowac

Gość mołduszka...
Dobrze, że jeszcze nie zamówiłam, muszę pomyśleć;)

Ja używam podkładu Stagecolor Luizy Lenartowicz. Bardzo dobry i długo się trzyma. Revlon też jest super. Nie powoduje efektu maski i nie brudzi ubrań :)

Gość mołduszka...
kolorowe kredki -zaraz poczytam w inter o nim bo nie słyszałam, moze lepiej kryje od revlonu ? dobrze by było,Merry-Go-Round napisała ze ten za bardzo nie kryje

nawiasem - wiedz, że ten podkład nie ma pompki przez co jego aplikacja jest utrudniona. moja metoda - nalewam trochę podkładu do zakrętki i z niej nabieram na palce :P

Gość mołduszka...
wlasnie 180 i 300 nad tymi sie zastanawiałam

Merry ma racje. Jeżeli chodzi o krycie to średnio sobie z tym radzi. Nie mam problemów z cerą i mi pasuje, ale jeżeli ktoś ma przebarwienia i wykwity to lepszy będzie Stagecolor.

Gość mołduszka...
zauważyłam, a jak z końcówką sobie radzisz?

mołduszka: zaskórniki i rozszerzone pory zakryje, ale jeśli masz czerwone krostki czy rozdrapane pryszcze to niestety, ale revlon sobie z tym nie poradzi

Gość mołduszka...
no tak zle nie jest jeszcze;) kolorowe a gdzie kupujesz swój podkład

Brak pompki jest wielkim minusem. Jeżeli o mnie chodzi to często aplikuję podkład bezpośrednio na nadgarstek, biorę pędzel i nakładam na twarz, bądź mieszam z innym kolorkiem lub z innym podkładem :)

z końcówką podkładu? on ma dość płynną konsystencję, więc zawsze do ostatniej kropelki wydobędę przechylając pionowo butelkę :) na plus przemawia też jego wydajność, starcza naprawdę na długo ja jestem z niego zadowolona, ale nie mam problemów z cerą typu wykwinty. podoba mi się w nim to, że nie trzeba robić poprawek w ciągu dnia, bo w ogóle się nie ściera z twarzy, można by rzec, że idealnie wtapia się w skórę i dobrze matuje

kolorowe kredki: ja spotkałam się z opiniami, że podkład należy nakładać palcami, bo wtedy uzyskuje temperaturę ciała przez co lepiej się go aplikuje

Gość mołduszka...
Luiza Lenartowicz wisazysta mistrzyni, ale o stagecolor na razie nic

Gość mołduszka...
Ja tez tak słyszałam,no ale nie wiem czy smug nie bedzie, pobawić sie zawsze mozna

color stay najlepiej kryje i polecam zwłaszcza do cerytłustej. Jeżlei jednak chcesz fajnie zdrowo wyglądać o każdej porze, polecam photoready.Jak już pisałam - wyjątkiem jest cera tłusta. Jesli jednak chcecie wyglądać nieskazitelnie, to proponuję zaopatrzyc się dodatkow w korektor i puder.

Gość mołduszka...
kolorowe kredki siedze na yout i jestem zafascynowana

Gość mołduszka...
glammyx -to mówisz że photo ready się sprawdza?