Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wererte

Podoba mi się, ale nie wie ze mam nadwagę...

Polecane posty

Gość wererte

Słuchajcie, jakies 25 km odemnie spodobał mi sie mężczyzna który powiedział mi jak dojechac na pewną ulicę. Zapamiętałam jego twarz i odnalazłam go na facebooku. Rozmawiamy od jakiegoś czasu na gg.Niestety byłam z ciotką i on nie pamięta mnie.. bo ciotka generalnie pytała o drogę. Nalega na spotkanie, ja mu ciągle odmawiam bo w sumie mam kogoś, ale on twierdzi ze to czysto towarzysko. Jak się okazało mamy wspólnych znajomych i to mnie zniechęciło. Nie wiem jaki on jest, a my o tylu sprawach rozmawialismy.. problem w tym, że mam nadwagę i wiem z jakimi dziewczynami sie spotykał.. nie schudne nagle 30 kg.. co ciekawe on zaczął mnie szukac mimo ze powiedzialam aby tego nie robił.. co radzicie?

Typowo kobieca logika. Sama zaczęła gościa szukać a jak już znalazła to ma rebusa. :O

Gość filecik z łososia
to wyślij ciotkę na to spotkanie..:P

Gość wererte
no bo spodobał mi sie ;) a on zaczął w to brnac i mnie szukac... mam mu napisac ze jestem gruba ?

Gość ten koles pewnie tez jest grub
asem :O

Gość wererte
on jest normalnej budowy

Gość wererte
mineło 1,5 miesiaca. Od tamtego czasu byłam/jestem na diecie i myslalałam ze szybko schudne, niestety -2 kg. tylko. Prawdopodobnie mam cos z hormonami.. wiec poddałam sie i nie wiem co mu napisac..

Nie pisz mu że masz nadwagę. Pewność siebie i akceptacja (mimo nadwagi) kręci facetów.

Gość wererte
hm.. mam 171 cm i 80 kg..................................................... jedyne co mam to ładną buzie...

Ubierz się ładnie,podmaluj,fajna fryzurka i idź.Nie ma co uciekać i zbywać faceta bo sama zaczęłaś.Więc teraz "miej jaja"i nie uciekaj.

Gość wererte
czyli jakies ponad 10 kg do zrzucenia do normalnej wagi.... mam dosc masywne nogi zwłaszcza uda

Gość sa pewne minusy
mozesz schudnac do 70 kg a spotkanie zaproponowac za 2 tygodnie . 5 kg tygodniowo jest mozliwe. A 70 kg to nie jest wielka nadwaga .

Raczej 20 kg ale Tamee dobrze Ci radzi. Może to wystarczy na zawiązanie znajomości a potem biegiem na siłkę. :)

Gość sa pewne minusy
masz 25 kg do schudniecia ..

Gość wererte
no, ale jaka to dieta? rok temu schudłam 27 kg i to jojo... od tej pory nie moge schudnac mimo ze jem mało i cwicze

Gość wererte
przejmuje sie bo licze na cos wiecej... on mysli ze jestem fajna dziewczyną i widze ze sie nakręca. Wiem ze po takim spotkaniu nie rozmawiałby ze mna moze i znajomym rozpowiedzial ze taka gruba z nim pisala a myslal ze to fajna laska

Gość Stary_pasztet
Czym się tu przejmować... ja mam te same parametry ale jestem już dojrzała i wcale nie mam slicznej twarzy. A dziś mojemu ukochanemu, który jest w pewnym oddaleniu, posłałam swoje półnagie foty. Temat maila był "Najświeższe foty wieloryba" (trzeba mieć dystans haha) On odpisał: "Jesteś super! Pamiętaj, jesteś tylko MOJA". P co to piszę, po to żeby unaocznić, że jeżeli to jest TEN to nie ma się czym przejmować i nie myśleć o dodatkowych kilogramach, bo kompleksy Cie zjedzą i on pomyśli, że masz nieciekawy charakter. Odpowiedni strój wiele załątwi, Jezeli facet jest wysoki to mozna dac sobie wyższe obcasy. Oczywiście zacząć stosowac dietę, bo mozliwe że zakochanie będzie najlepsza motywacją. Powodzenia. :)

Z dietą nie jest tak, że stosujesz, schudniesz i wracasz do wcześniejszych nawyków. Dietę musisz trzymać już zawsze. Idź do dietetyka, dobierze idealną dietę dla Ciebie. Kiedy osiągniesz zamierzony cel, wtedy dostaniesz nową dietę, już na stałe. Do tego koniecznie siłownia. KONIECZNIE. Ile masz lat?

Gość wererte
mam 23 lata. Problem w tym, że ja od zawsze jem mało, i od kilku lat zaczełam tyc mimo ze uprawiam sporty

jeżeli tak to musisz coś robić źle .. najlepiej idź do dietetyka i nie rób niczego sama ;) a później się tylko dostosuj , ćwiczenia siłownia i będzie super ;) a co do tego spotkania moim zdaniem powinnaś iść niech cię zaakceptuje taką jaka jesteś, przynajmniej będziesz wiedziała, że to wartościowy chłopak ;)

Gość wererte
boje sie... ze zobaczy mnie i wysmieje, albo jak zobaczy to ucieknie... boje sie tej jego pewnosci siebie, jakby on nie miał wstydu.. z drugiej strony widac ze jest wrazliwy..

nie bój się .. przestań będzie co ma być! na pewno nie schudniesz tak szybko i lepiej tego nie rób .. wiem po doświadczeniach! . Jak mu się nie spodobasz no to trudno nic na to nie poradzisz !

Gość wererte
chodzi o to ze ja sie z tym zle czuje.. on pomysli jak inni, gruba bo żre... faceci nie zwracaja na mnie uwagi mimo ze mam ladna twarz

Gość Stary_pasztet
oj jak jest wrażliwy to nie wyśmieje. A jakby nawet wyśmiał to chyba nie chciała byś z takim się zadawać. Naprawdę szukasz problemów. Ta Twoja waga nie jest taka tragiczna jeszcze. Zapewniam Cię. Bądź tylko sobą. :)

Gość czemu tak jest
zacznij cwiczyc to szybciej schudniesz