Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wererte

Podoba mi się, ale nie wie ze mam nadwagę...

Polecane posty

Gość wererte
co polecacie cwiczyc? nie moge brzuszków bo mam problemy z kręgosłuypem

Gość kociaczek800
o moj boze jeste tlutym wieprzem ja waze 54 i mam 175 i jestem guba no sorry ale ty, on mysli ze pisze z super laska i tak sobie ciebie wyobraza a ty go nie syprowadzasz z blednej sytucji schlebiajac sobie przy tym , szok jak mozna sie tak zappuscic, ja cwoicze jem malo, probuje wiekszosc bialkaa a i tak mam kompleksy, tobie wspolczuje

Gość kociaczek800
o moj voze jestes tlustym wieprzem , nie wprowadzaj faceta w blad ladna pisainina i przyjmnosia z tego

Gość Sleepthief
Dziewczyno, spotkaj się z nim, jeśli facet jest dojrzały to nie będzie robił żadnych głupi aluzji czy komentarzy do Twojej wagi, a może mu się właśnie takie okrąglejsze podobają? Możesz też mu napomknąć w rozmowie że nie należysz do szczupłych lasek, jeśli po czymś takim przestanie tak entuzjastycznie z Tobą pisać to olej go i nie trać czasu... sama miałam podobną sytuację, pisałam z chłopakiem, pokazałam mu swoje foty, ale nie było mnie widać całej, jednak ciągle mu napominałam że nie jestem wcale taka ładna i szczupła, a on i tak się we mnie zakochał gdy się spotkaliśmy:)

Gość wererte
on ciagle czuje ze jest cos nie tak, ze nie chce sie spotkac... problem w tym ze ja nie jestem fotogeniczna i na zywo wygladam inaczej, ładniej

Gość uuuuuuuuaaaaau
"od tej pory nie moge schudnac mimo ze jem mało i cwicze" a ile jesz posiłków dziennie? trzeba jeść często, inaczej metabolizm pójdzie się jebać

Gość wererte
3 posiłki do 19 :00

Gość kociaczek800
tlustty wieprz lepiej uwierz w to ze o siebie nie dbarz i jestes grubym osobnikiem na tej ziemii ktory nam zuzywa wiecej tlenu ;d

Kociaczek a ja ważę 46 kg i mam 175 kurwa jestem gruba :O (oczywiście żartuję jakbyś nie zajarzyła).Jak nie masz nic do powiedzenia w temacie to wypierdalaj Co do tematu.Autorko-dietekyka nie należy się wstydzić,bo przeciez on od tego jest aby pomagać osobom z nadwagą.Po drugie musisz robić coś źle,bo można schudnąć.Moja kuzynka schudła 35 kilogramów ale się zawzięła i jadła 500-600kal dziennie w 5 małych porcjach.Dobra jest też dieta "pięciu garści",którą stosuje moja koleżanka.proponuję Ci 5 małych porcji a ostatnia około 18-19 do tego ćwiczenia a już cuda działa hula-hop :).Dasz radę!

Gość Bla_Bla_Bla_Bla
Ale durne rady dajecie co do tych diet. 500,600 kcal dziennie? Ja bym już po trzech godzinach zemdlała. Dodatkowo na dietę i ćwiczenia trzeba mieć czas i pieniądze.

Gość wererte
co cwiczyc na siłowni ? powiem wam ze boje sie ze jeszcze bardziej umiesnia mi sie łydki i uda.... co powiedziec jak on spyta mnie jaka mam budowe??

Gość wererte
hm??

"ja mu ciągle odmawiam bo w sumie mam kogoś" Brzydka i niewierna, nic tylko w takiej się zakochać :) Nie mogłabyś najpierw skończyć tego, co jest a potem uderzać do tamtego? Pewnie chowasz sobie obecnego na wypadek porażki... współczuję mu. Dziwne, że nikt tego nie wychwycił :)

Gość Alaneuszeszek
Gruba świnia! Tak nie można! A wy nie grzmicie, ludzie kafe? Nie zasługujesz na wartościowego faceta!

Gość Avangera Zona Menza
W sumie, to faktycznie źle robi. Rozumiem, życie jest jedno, ale wydaje mi się głęboko niedobrą osobą, skoro gra na dwa fronty... jeden to ten pożądany, ale niepewny a drugi to pewny, ale gorszy...

Gość Avangera
A co, facet może grać na dwa fronty a kobieta nie? Myślę, że przystojniejszy będzie chciał z tobą być a ty będziesz mogła porzucić tymczaswoego mena :)

Gość rolusia krak
szybciutko napisze ,bo noc ciemna i oczki kleiste. Żaden facet nie zauważy że masz nadwagę póki mu sama o tym nie powiesz i nie pokazesz. Rzecz jasna mówimy tu o max 10-12 kg ,wiem po sobie ,mam 10 kg na plus i jest to sekret mój i mojego lustra :) Odchudzac mi się nie chce :P

Gość rolusia krak
wererte hm.. mam 171 cm i 80 kg..................................................... jedyne co mam to ładną buzie... eeee idzże spac kobieto ,bo normalną budowę masz , są ciuchy fajne , buty na iobcasie etc .Pierdzielisz a tu zawistnice jeszcze Cie zdołują wyzywając od wieprzy. A jak koleś woli wieszaki ,wez ze sobą ...wieszak z szafy i zapytaj ze śmiechem co wybiera :D

Gość Gruba SkaN
No ale wiesz, zachowuje się nie fair. Facet może ją olać gdy dowie się, że ma kogoś...

Gość rolusia krak
przepraszam szczupłe NORMALNE dziewczyny -za te wieszaki . Szczuple tez jest piękne ,ale ilu ludzi tyle gustów.Dobra ,ide spać.

Gość rolusia krak
Mój były rzucił mnie dla wieszaka, ale teraz mam lepszego faceta :) Niby ma słaby wzrok ale cóż, wybaczam mu bo nie widzi moich mankamentów (na oko z 10 kg mankamentów)

Gość rolusia krak
Gruba SkaN Nie wypowiadaj się, jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia.

Gość wererte
Jestem kobietą wyzwoloną. Moim jedynym kompleksem jest nadwaga, co nie przeszkadza mi zmieniać facetów jak rękawiczki...

Gość mentaI cut
durne prowo :P

Gość koniczynkajaaaaaaa
To prawda, nadwaga jest grzechem, bo obzarstwo jest grzechem. :Di chyba jednym z glownych :D 3 razy dziennie przypiac sie do jadla to za malo; trzeba jesc 5 razy dziennie, nieduzych posilkow, co 3 godziny mniej wiecej. no i ruch. najlepsza bylaby bieznia, rower -wszystko bez obciazen. poslij temu facetowi swoje zdjecie. na jego miejscu czulabys sie oszukana. poza tym jakis dziwny ten temat. chyba prowo.

Gość wererte
ktos tu za mnie sie podał i głupoty pisze

Gość wererte
nie napisałam mu wprost ze kogoś mam tylko, że nikogo nie szukam. Nie mam nikogo tak naprawdę, nie chce by pomyslał ze jestem napalona na niego czy coś.

Gość plataczka
weź się za siebie i skończ to użalanie, 30kg nadwagi nie wzięło się kurwa z powietrza!

Gość glubigulga
Napisalas ze 'w sumie mam kogos', to co Cie obchodzi co on sobie pomysli na temat Twoich gabarytow, gdy spotkacie czysto towarzysko ;) Zwlaszcza, ze to czysto towarzysko. No chyba, ze masz jakies nadzieje(wyszulalas go na FB i martwisz sie gabarytami, bo przeciez on zadawal sie tylko z super laskami)

Gość wererte
Tak bo żresz jak szkapa, a nie tyjesz to łatwo mówic. Ja od zawszę uprawiam sporty i nie przepadam za słodyczami. Mam rodzinne tycie. Pozatym z 30 kg nadwagą przesadziłas. Powinnam zrzucic około 10-15 kg by byc normalnej budowy.