Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IdiotycznyProblem0008

Problem z dziewczyną - razem od półtora roku ale czuje że to nie to...ona jest z

Polecane posty

na początku było ok chociaż bez fajerwerków, ale ona tak na mnie leciała, skakała wokół mnie...ok zgodziłem sie że bede jej chlopakiem żeby ją posuwać (bo powiedziała - mozemy byc przyjacilomi ale wtedy seksu nie bedzie) robiła dla mnie wszystko itp. no ale teraz widzę że chociaż jest wszystko fajnie, ona jest ładna, miła, zaradna i oddana mi to jest strasznie niska (z 160cm?) niezbyt ładna budowa ciała, nie chciałbym mieć z nią dzieci, pewnie po porodzie byłaby jeszcze szersza :/ no bo teraz sie zastanowiłem czy to ma sens? zerwać z nią? bo ślubu na pewno jej nigdy nie zaoferuje...

Gość no nie umiem tego pojać
to ile ty masz wzrostu ? niska ale czy szczupla ?

Gość rozyczka010101
nie wierzę. oczywiscie ze zerwac, zakochana dziewczyna zrobi duzo dla swego mezczyzny. Widac jest malo pewna siebie,skoro tak skacze nad Tobą. Zwroc jej wolnosc i honor( o ile ona zna to slowo). A sobie poszukaj innej, nie wykorzystuj nikogo seksualnie-pamietaj- ZłA KARMA WRACA.

nie wykorzystuje jej- dbam o nią, zabieram w fajne miejsca, do kina tak jak lubi, dbam o jej potrzeby, lubię ją, myslalem że kocham nawet nie jest zbyt szczupła (ale jakas bardzo gruba też nie)

Gość fdfas
zerwać jak najszybciej, postawić sprawę jasno i zapomnieć.

zżylismy sie ,przyzwyczailismy do siebie, niezle sie dogadujemy, nie czuje sie samotny

Gość MariaNazarettanka
takich jak ty powinni wieszac na mrozie za jaja :)

Gość rozyczka010101
Przyjazn i problem z Twoja samotnoscia nie zastapi Wam milosci i prawdziwego spelnionego zwiazku! oszukujesz ją, dajesz zludne nadzieje.. a jak na horyzoncie pojawi sie fajniejsza dupka,to w mgnieniu oka zwiejesz! Tacy jestescie wlasnie. Zostaw ta dziewczyne,niech znajdzie sobie kogos,kto bedzie wobec niej fair z uczuciami. a nie pisze na forum ze jest z nią aby ją posuwać. To ciebie trzeba posuwac,moze nauczysz sie szanowac drugiego czlowieka