Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaA_89

facet za idealny w łóżku

Polecane posty

Gość martaA_89

na początku pomyślałam, że to niemożliwe. Jak on to robi, od pierwszych chwil taka mega przyjemność, wspólny orgazm... raz, drugi, trzeci... byłam zachwycona. Dopóki nie zauważyłam jak on się kontroluje, jakie jego ruchy są mechaniczne i wyuczone. W każdej jednej pozycji ma jakiegoś asa, jakiś sposób... Nie skupia się na mnie, tylko spina się żeby nie dojść... nasz seks jest po prostu mechaniczny... nie chcę mu mówić o moich odczuciach ale jak mogę go rozluźnić i sprawić, żeby po prostu dał się ponieść emocjom, nawet gdyby miał dojść po minucie to po prostu żeby to była dobra zabawa dla nas i zbliżenie a nie "trening wytrzymałości'' czy coś w tym stylu... Macie jakieś rady?:(

Gość ozdoby świateczne - witraże
http://allegro.pl/ozdoby-swiateczne-witraze-naklejki-i1937289254.html Piekne stylowe naklejki wykonane ze specjalistycznej folii witrazowej dające piekny blask w słoneczne dni. NOwość - pierwsze takie na allegro !!!!! Zapakowane w tube - nadają sie na prezent np. na Mikołajki Kolory sa naprawde przepiekne czego nie odzwieciedlaja zdjecia - promienie słoneczne slicznie przechodza zostawiajc kolorowa poswiatę. Serdecznie polecam Witraze mozna myć łagodnym detergentem

Gość a anal już był?
czy jeszcze nie?

Gość bardzo fajny temat
a moze upodlij go kilka razy to zmieknie. w pozycji na jezdzca nie daj sie przytrzymywac i jedz ;) swoim tempem, a pozniej przyspiesz na maksa. ciekawe czy wytrzyma? :)

Gość ech..............
Pierdu pierdu... Facet podobnie jak ja stara się by zawsze było ci dobrze. Żeby minimum 1 orgazm... ja tu żadnej mechaniki nie widze

Gość martaA_89
no właśnie :) problem tkwi w tym, że on mi podcina wtedy skrzydła... Raz już była podobna sytuacja to od razu wziął mnie za uda, i przewrócił mnie jednym, zdecydowanym ruchem na plecy i znowu miał kontrolę nad wszystkim... Właściwie to jesteśmy razem dopiero 9 miesięcy, kochamy się od niedawna, to początki więc jeszcze nie rozmawialismy o tym, po prostu chciałam go trochę "poobserwować" ale teraz jestem tego pewna. Albo powiem, że dzisiaj ja rządzę i koniec ;D

Gość ale wy jesteście
posrane,skupia się na twojej przyjemności zle,spuściłby się od razu,co za nieudacznik

Gość za bardzo mi na niej zalezy
Ja podobnie robię :/ Nie chce zawieść swojej partnerki bo wiadomo że nieudane życie seksualnie szybko prowadzi do zdrady czy też rozstania i podczas seksu koncentruje się tylko na tym żeby jej było jak najlepiej, skupianie się na tym "żeby nie dojść" jest jednym z wielu elementów tego wszystkiego :/

Gość weź się looser zamknij
bo kurwa twoich smętów się czytać nie da, idź zwal konia a nie zazdrość że ktoś tam się kocha a ty biedny looserek 27 lat prawik hahaha panna pisze że jest z gościem 9 miesięcy pajacu, nie znasz się na temaci to kurwa stul pysk. Powiedz mu, żeby dziś wybrał spontan, jeśli nie będzie Cię wtedy odpowiednio zadowalał może czasem też się postarać bardziej ale nie musi się spinać cały czas :)

Gość ech..............
Mi powiedziała raz że dzisiaj to ja cię zgwałcę......... no i tak było Miło wspominam :)

Gość martaA_89
za bardzo mi na niej zalezy a czy przeszkadza Ci to?? Czy wszystko jest ok i to po prostu normalne :) Chciałabym żeby on też czerpał z tego przyjemnośc a nie był cały czas zestresowany nie rozumiecie :(

Gość baby są pojebane
:O🖐️ zawsze im źle idiotki :O

Gość a czy takie
skupianie sie wplywa jakos na jakosc waszych doznan faceci? bo moj maz czasami tez tak robi, dopiero jak go "zwolnie ze sluzby" to skupia sie sam na sobie i dochodzi..czasami po prostu mowie ze chce zeby sie spuscil TERAZ i widze, ze strasznie to lubi..Ale z drugiej strony uwielbiam jak mnie kocha dlugo, az moje nogi nie beda w stanie mnie utrzymac, wtedy on pcha z calej sily i tryska na moje piersi :)

Gość bardzo fajny temat
to zrob jak ci radze :) nie daj sie zdominowac, moze powinnas byc bratalniejsza :) tak dla zabawy, moze zrozumie ;)

Gość ech..............
Nie wiem no mi taki układ odpowiada :) Mi nie musi robić dobrze ale musi się dać tam pieścić, niestety ona akurat jak dojdzie to muszę przestać i mi się za to obrywa. Bo mi sie marzy żeby doszła a ja wciąż rznę ją ręką dochodzi kilka razy aż prosi bym przestał. No a ona dojdzie i wydziera mi się. No i jeszcze żeby kobiecy wytrysk miała...

Gość martaA_89
a czy takie skupianie sie wplywa jakos na jakosc waszych doznan faceci? no właśni mi też o to chodzi :P

Gość ech..............
MYŚLE ŻE TO ZALEŻY OD FACETA Mi odpowiada wytrysk to wytrysk czy mi to zrobi ręką czy w niej. Ważne żeby doszła :)

Gość do martaA_89
a anal juz byl?

Gość a czy takie
ech mowisz? to moj maz to szczesciarz, lubie czasem tez na niego trysnac ;) nie wiedzialam, ze faceci o tym marza :D a z tym uciekaniem to prawda, ja czasami jak juz nie moge ( czasami po 1 orgazmie czasami po 3 ) po prostu sie tam zamykam i za chiny ludowe sie nie da :D ale przewaznie po 1 blagal, zeby kochal mnie jeszcze i nie przerywal :P

Gość ech..............
No ale jak wyżej pisałem trzeba to przemyśleć. Bo raz po prostu powiedziała że mnie zgwałci dosiadła odpychała ręce no i jechała az skonczyłem.. potem wzieła do buzi........... a ja nie wiedziałem co sie dzieje. Dałyście do myslenia kobity

Gość Czebot
Tylko koniecznie w czerwonych kalesonach, Polki takich uwielbiają:-D

Gość martaA_89
ehhh widzę, że dobry pojazd w moją stronę poszedł :o mi chodzi o to, że mi jest źle tylko chcę żeby jemu też było dobrze... Lubi sobie też wypić kieliszek wina czy szklankę jacka z colą tak niby przy okazji ale wiem, że to też wpływa na opóźnienie wytrysku a ja nie chcę żeby aż tak się stresował to tylko seks...

Gość martaA_89
spedalilem sie z tatusiem w oborze

Gość ech..............
Ja mógłbym siedzieć na dole wkładać paluszki i lizać i przysysać się i spijać soki... Czasem mi pozwoli..... Wytrysk taki do ust..... KOBIECY!!!!!!!!!!!!!!! nie meski geje piepszone Musi być fajny. Ona zawsze jak dojdzie to od razu.. BO JĄ BOLI I TRZEBA PRZESTAC...

W sumie mu się nie dziwię. Ja czuję lekkie obawy przed ewentualnym pierwszym razem że wyjdę na idiotę, stąd też staralbym się skupić na czymś innym. Bzykać a myśleć o rzeczach, które z bzykaniem by mi się nie kojarzyły. Robić co się da żeby wytrzymać jak najdłużej.

Gość kobitka23r
hihi temacik super:P az by sie chcialo przytulic do swojego misia:D u nas jest ciagle spontan,najlepsze sa te numerki z zaskoczenia w ciagu dnia:D moj niestety ma ciagle nocki i nie mamy mozliwosci kochac sie dluugggoo w nocy co uwielbiam:( ale przy najblizszej okazji mu powiem,ze to ja dzis go zgwałce:D