Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaA_89

facet za idealny w łóżku

Polecane posty

Gość a czy takie
ech jestem kobieta. wkradla sie literowka :P blagam, zeby kochal mnie jeszcze * :D

Gość ech..............
No to ci mówie zrób to co moja... Wsiadadz na niego za 20 minut w gorsecie pasie do ponczoch i ponczochach ( tzn ja to ubóstwiam nie wiem jak on..).Powiedz jak moja że go zgwałcisz.... wyjmij mu go trzepnij az stanie. MOCNO!!! To tak a propos jak już piszę... KOBIETY CZĘSTO ROBIĄ WSZYSTKO DELIKATNIE. A to trzeba chwycić ścisnąć :) Potem wskakujesz na niego. Powiedz mu że nie zejdziesz jak nie skończy szepcz mu jakieś słówka .... Chyba o to ci chodzi :)

Idę stąd bo zaraz zacznę się choojowo czuć, nie pytajcie dlaczego :D 🖐️

najbardziej się cieszę, że już nikt się za mnie nie podszyje :P "spedaliłem się z tatusiem...." yyy bezs komentarza

ech.............. myślę, że jeszcze na tym weekendzie zastosuję się do Twoich rad :)

Gość beliar poszedł trzepać
mówcie dalej, fajnie się was czyta :D

Bo jestem prawikiem i poza wiedzą teoretyczną z internetu nie mam absolutnie żadnego doświadczenia. No i moja pałka nie jest wcale ,,murzyńskich" rozmiarów :D 🖐️

Gość Wigilijna stylistka
używam sznurów korali choinkowych zamiast kulek analnych

Gość ech..............
Ja się tez nad tym zastanowie............ Ale uważam że powinnaś mu coś wlasnie powiedziec.. Moja tego nie zrobila.. Powiedziala tylko że tak chciala.. Nie wiem no dla mnie to co piszesz tez jest dziwne ale w 2 ga strone... BO KOBIETA MA WEDLUG MNIE I PEWNIE TWOJEGO FACETA ZAWSZE DOJSC... nie dojdzie = sex do dupy...

Gość ech..............
Wlasnie ja to chyba tak robię boooooooooo chciało by się mieć te pare cm więcej. A tak chyba jest strach ze sex mogl nie byc ok. Z 2 giej strony strach że uda orgazm. pokrecone to :)

Gość a czy takie
a ja powiem jeszcze, ze uwielbiam, kiedy on przychodzi z pracy i zaciaga mnie sila do lazienki :D pod prysznic :D a wtedy kocha mnie mocno, mysli tylko o sobie i jakby nigdy nic wygania spod prysznica i kapie sie dalej :D albo z bielzina jak ech napisal..Hihi :) bardzo lubimy tez roznego rodziaju dildo...Wszystko jest dla ludzi :) jestesmy 10 lat razem a ciagle sa momenty, ze kochamy sie po kilka razy dziennie :P

Gość a czy takie
ech bo Wy faceci juz tak macie, jak nie ma orgazmu znaczy ze do kitu, ale to wcale tak nie jest, zawsze mozna dokonczyc innym razem :D

wiesz co po prostu zrobię tak, że nie dam mu przejąć inicjatywy ani na chwilę, powiem że ja tu dzisiaj rządzę i koniec :D a potem pewnie pogadamy... pewnie, że chcę mieć orgazm ale mojego Ukochanego kosztuje to chyba dużo stresu tak mi to wygląda... A wogóle to chyba powinnam być bardziej otwarta bo coś mi się wydaje, że szykują się zaręczyny :D ostatnio podkradł mi pierścionek i mama mi się wygadała, że u niej był (bez mojej wiedzy) i prosił ją o moją rękę :O historia jak z bajki, to się rzadko zdarza dlatego chyba należy wszystko szybko powyjaśniać bo coś czuję, że się przymierza tylko czeka na odpowiedni monent:D bardzo mu zależy na mnie i też może dlatego chce pokazać że stać go na wiele itd

Gość ech..............
Korzystając z tematu jak tamten wyjaśniony tzn Chcemy żebyście doszły bo bez orgazmu boimy się że jesteśmy złymi kochankami. Bo u mnie to ona ma fioła na punkcie loda......... Niby to facet powinien je lubić. Ale dla mnie to takie..... Jak mi nie stoi to ok takie possanie żeby powstał. ALE ONA ZAWSZE KAŻDY SEX = rozpoczęcie lodzikiem KAZDY KONIEC = oral z połykiem Kiedys gadaliśmy to nie bo ona to lubi, podnieca ją to. I fakt faktem wzdycha wtedy. Ale to tez DLA MNIE JEST DZIWNE. Może mi to wyjasnicie

niestety ja Ci nie pomogę bo nie lubię tego typu zabaw :P w życiu bym nie połknęła :P

Gość ech...... to zabierz ja od raz
konkretnie:P

Gość kobitka23r
hmm u mnie tez zaczyna sie od lodzika-lubie to,on tez:) ale moj m nie lubi ladować z jezyczkiem u mnie ponizej pepka niestety,a ja to uwielbiam:/ ale nic kurcze na siłe! no i uwazam,ze nie kazdy seks musi konczyc sie orgazmem obu stron-wkoncu zwiazek to kompromis,mam czasem takie zle dni,ze o orgazmie moge zapomniec,ale seks dla rozluznienia-czemu nie!!

nie ma nic gorszego, niż facet delikatny w łóżku 🖐️ sorry jeśli nie na temat calkiem:P

ale moj m nie lubi ladować z jezyczkiem u mnie ponizej pepka niestety,a ja to uwielbiam:/ a z języczkiem poniżej kości ogonowej?:)