Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morennnnoa

Szanuję i podziwiam kobiety, które mimo że mają mega powodzenie

Polecane posty

Gość morennnnoa

u facetów, to nadal są dziewicami, bo uważają, że to jeszcze nie ten właściwy. Cierpliwie czekają i nie łamią swoich zasad.

Też je podziwiam. I im zazdroszczę. Wiem, że w moim przypadku bycie dziewicą nie jest żadnym wyczynem.

Gość morennnnoa
W moim też, bo skoro mam zerowe powodzenie, to wiadomo, że jestem dziewicą.

Gość Edytka Mała
to już jest nas 3... mnie się brzydzą ludzie ;(

Gość Rhovannion wylogowna
daje dooopy psu :)

Gość morennnnoa
A na mnie patrzą jak na ufo, choć wyglądam normalnie. Już sama nie wiem, czy to ludzie są dziwni, czy to ja przesadzam.

Gość dziewica orleanska
też je podziwiam 🖐️

Gość morennnnoa
A tak z ciekawości: jest tu jakaś kobieta, która ma powodzenie, a jest dziewicą?

ja jestem dziewica ... i mam 19 lat . Gdybym o tym powiedziala na glos nikt by miw to nie uwierzyl i jeszcze mnie wysmial! ... odkad skonczylam 16 lat nktnie zapytal mnie czy jestem dziewica , tylko ile mialam partnerow lozkowych ... ostatnio nawet jeden facet ktorego poznalam calkiem niedawno zaproponowal mi sex bez zobowiazan ... i mimo tego,ze baaardzo mi sie podoba i mnie cholernie pociaga bede musiala odmowic :p ... nie rozumiem dlaczego sie tak dzieje ...nie ubieram sie wyzywajaco ,nie maluje sie nie wiadmo jak mocno ani nic z tych rzeczy ,.. jestem poprostu normalna dziewczyna ..

Gość pod pomarańczką
A czy jest tu dziewica z loczkami :) WIEM NO BZIKA MAM

chyba dlatego , ze duzo czasu spedzam z facetami ... :) a dlatego to robie bo poprostu z facetemi sie lepiej dogaduje ... dziewczyny maja o_O oczy jak mowie , ze ide wczesniej do domu bo mecz sie zaczyna o 20.00 . to chyba jedyny powod dla ktorego moga tak myslec... nie pije , wiec nigdy nie doszlo do niczego z nikim .. nawet po pijaku ... wiec jak powiedzialam... to musi byc jedyny powod..

Na pewno nie. Po prostu jesteś ładna i dlatego ludzie uważają, że nie jesteś już dziewicą. Ja tez jestem otoczona facetami, a nikt nigdy nie zasugerował nawet, że mogłabym dziewica nie być. Co w moim wieku jest co najmniej dziwne.

Gość pod pomarańczowym niczkiem on
NO GDZIE TE WSZYSTKIE KOBIETY Z LOKAMI :( PRZECIEZ MUSZĄ BYĆ

w takim razie nie wiem .. :p wydawalo mi sie ze to wlasnie moglby byc jedyny powod ... bo naprawede jestem wierna fanka pilki noznej ... czego wiekszosc dziewczyn nie jest w stanie zrozumiec .. jakos dziwnie jest mi nazywac siebie ''ladna'' (strasznie tego nie lubie) ... ale nie zaprzecze... mam DUZE powodzenie ... na poczatku to zajebiscie mi sie podobalo , a teraz mnie to zwyczajnie meczy ... szczegolnie jezeli pracuje w barze ... robi sie to naprawde uciazliwe .. czasami mam ochote pierd@lnac takiego pajaca szklana w lep i poprostu wyjsc ...

Gość myszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja. Mam 21 lat i jestem dziewicą. Nie obnoszę się z tym, bo nie chce mi się tłumaczyć wszystkim, że dla mnie to nie zabawa i dlaczego czekam itd. Ale też nie ściemniam, że jestem niewiadomo jak doświadczona, jak ktoś pyta to mówię, ale rzadko pytają, wszyscy z wyjątkiem 1 koleżanki (dziewicy, nawiasem) zakładają, że nie jestem i już. Powodzenie mam dość duże, choć bez przesady, takie "zdrowe" w sam raz ;D A czekam, bo dla mnie nie ma seksu bez miłości. Pewnie, że nie trzeba czekać do ślubu (choć nie uważam tego za ekscentryzm, wśród moich 6 najlepszych przyjaciółek jest np taka "Samanta" z Seksu w Wielkim Mieście, jest dziewczyna, która czeka do ślubu i dziewczyna która żałuje, ze do ślubu nei zaczekała). Każdy robi jak chce i jak mu rozum i serce podpowiada, jak chce być dziewicą w wieku 29 lat bo jest np. religijna to niech będzie, jak chce stracić w wieku 15 a jest pewna że to ten czas to też ok. Głupie i zupełnie niegodne podziwu jest robienie czegokolwiek pod presją "bo głupio być dziewicą w wieku 18 lat" (co za debilizm tak w ogóle).

zgadzam sie w 100% ... chociaz w naszym spoleczenstwie bycie dziewica po 18 roku zycia to wstyd a nie duma ... taka jest prawda .

I masz loki :))))) Wiem bije mi ale ja naprawde patrze tylko na loki u kobiet. Do tego nie za duze piersi. A to czy wazy 40 czy 60 jakie to ma znaczenie... No ale jak spełnia niewielkie 2 wymagania.......... to zazwyczaj w glowie nie wiadomo co

Gość myszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
40? Anorektyczki szukasz czy karła? ;P

PISAŁEM ZE NIE WAZNA waga w tym sensie... Innymi słowy rozmiary od 38 najlepiej do 40..... takie no normalne...... Będzie chudsza to ok ale nie rozmiar 30 ani nie 100kg

Szczerze to nawet nie wiem ile taka kobieta warzy........ tak obstawiałem. Zresztą wstawiałem tu jakiś czas temu fotke z neta badz co badz skąpą http://www.voila.pl/224/vagn9/?1 po prostu chodzi o loczki :)

A niech sobie wazy nawet 80. Tak szczerze to szukam takich kobiet tu bo chce zapytac jak sie czują. W sensie czy uwazają się za piękniejsze od innych.

Dziewczyny no jest was u pareset a moze ki z tysiąc... Po prostu mam niską samoocenę a kobiety z lokami uważam za cud świata. Jeszcze jakbym poznał taką jak na foto i powiedziała by mi że dziewica to chyba bym pierdykną w kalendarz

Gość misiapysiia
heheh loki to moze zrobic sobie kazda ;P wiec slabe masz wymagania

Gość Streetsmart
No dobrze, a czy w takim razie zalujesz tych facetow ktorzy traca na nie czas?

NATURALNE LOKI TEN WDZIĘK... A tego "No dobrze, a czy w takim razie zalujesz tych facetow ktorzy traca na nie czas?" komplenie nie lapie to do mnie było ??