Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewny starszy jegomość

Zauroczyłem sę na stare lata w 26latce a jestem żonaty

Polecane posty

jestem w płni sprawnym mężczyzną

nie muszę nawet wspomagać się wiagrą

Gość jegomościu
albo się dobrze bawisz i prowokujesz, albo jesteś żałosnym, obleśnym, zboczonym zgredem. Ja mam 32 lata i kijem nie dotknęłabym ciebie, nie wspomnę już o czymś więcej. Masz swoje lata, niedługo 60-ka więc trochę godności gościu bo to co piszesz jest niesmaczne i u normalnych ludzi wywołuje obrzydzenie.

Gość edrftyuiklfghj
ale jak to mowią miłość o wiek nie pyta

wiesz, większość chciałaby w tym wieku wyglądać jak ja

Gość ta meda znowu
stary capie co tu robisz znowu? Chyba dwie baby to dosc obowiazkow a nie sapiesz tu z astma. Spuerdalaj do stomatologa po proteze.

Gość jagutka55555555
byłam z mężczyzną o 19 lat ode mnie starszym. Związek przetrwał 4 lata, przy czym pierwsze 3 lata wspominam bardzo dobrze. Kiedy Go poznałam miałam 23 lata. TO JEST WYKONALNE:) Nigdy jednak nie zapomnę wzroku przechodniów, kiedy szliśmy trzymając się ulicą za rękę. No i moi rodzice, oni nie byli dla mnie w tym czasie wsparciem. Teraz z perspektywy czasu (mam 32 lata) wiem, że to ich postawa była głównym powodem naszego rozstania .

Może i w pełni sprawny fizycznie ale umysłowo to na pewno nie.Młoda dla starego to jak książka dla ślepego wszyscy czytają tylko nie on.Pokazywali w TVN takiego starego osła co to lafirydda pokochała go zostawił żonę przepisał majątek i miał zostać ojcem tylko że urodził się murzyn ha ha .Bawiła się za starego pieniądze ,w hotelu pracował murzyn i to było tego murzyna dziecko .Wstyd ,prawował się potem o zwrot udziałów w firmie ,taką nauczkę dostał na uspokojenie ,może i Ty człowieku szukasz bata na siebie bo za dobrze masz.Czy Ty lustra nie masz w domu ,popatrz albo sfiksowałeś albo masz coś z pedofila,obrzydliwy osioł.

Gość jagutka ciągutka
"byłam z mężczyzną o 19 lat ode mnie starszym" "TO JEST WYKONALNE" To, to znaczy co? Bycie? "(mam 32 lata) wiem, że to ich postawa była głównym powodem naszego rozstania" - ja pierdolę; stara a głupia. To rodzice uczynili niewykonalnym to co JEST WYKONALNE? "Kiedy Go poznałam miałam 23 lata", "Związek przetrwał 4 lata" - przez 4 lata dziunia dziecinniała w tempie 2 razy szybszym? I kiedy doszła juz do wieku 15 lat spacyfikowali ja ŹLI RODZICE?

Gość w kapieli zuzanna
"Młoda dla starego to jak książka dla ślepego wszyscy czytają tylko nie on" - gówno prawda. 1. Nawet ślepi mają książki do czytania. Zapewniam cię, że równie atrakcyjne jak te dla "zaślepionych". 2. Czy lepiej mieć nieciekawą książkę WYŁĄCZNIE dla siebie, czy też poczytywać interesującą, nawet jeżeli czytali ją już inni?

Gość akcent obcy
"nie rujnuj jej życia" "ja błam z kimś w twoim wieku i teraz zaluje" Ja sobie zrujnowałam. Ale.... WINA TUSKA!!!!!!

Gość lukrecja bordżżia
ta ciekawe to twoje małżeństwo nie ma co 35 lat razem żonka choruje i ciało ma już nie za bardzo jędrne :D a ty wyglądasz dalej na 25 lat i kutas stoi ci na każdym zakręcie:D ile razy dziennie możesz? i mam nadzieję że żadnych zakoli ani łysienia nie masz że o brzuchu nie wspomnę :D a włosy z nosa i uszu systematycznie usuwasz?

Gość ADHD na klawiaturze
"mowią miłość o wiek nie pyta" a co chcą powiedzieć? DAROWANEMU KONIOWI NIE ZAGLĄDA SIĘ W ZĘBY Trochę zawsze jeszcze pociągnie, a NIC nie kosztuje. Przecież ci się nie wymydli.....

Gość liza Monę
do niepolukrowanej jeżeli bezzębny starzec liza sobie jakąś Monę to nie znaczy, że jest idiotą. Wprost przeciwnie. Jak się ślepej kurze trafi ziarno i nie dziobnie to znaczy, że jest GŁUPIA.

Gość poiuzt5
oznałem pewną kobietę, która wywrocila mi swiat do góry nogami. Nie widuję się z nią, ale mamy kontakt--------------------------------------------------------- kobieta z marsa :D:D:D zwin to prowo

Gość jego mościnia
"niedługo 60-ka więc trochę godności gościu bo to co piszesz jest niesmaczne i u normalnych ludzi wywołuje obrzydzenie" - nie rozumiem co ma wiek do gustu. Jeżeli facet uwielbia otwierające się przed nim muszelki to mu brakuje godności? Widok otwartej muszelki wywołuje u mnie obrzydzenie. Z jednego tylko powodu. Frutti di mare tak na mnie działają. Czy to ja jestem popierdolony, czy ci co je konsumują nie tylko bez obrzydzenia, ale wręcz ze smakiem?

Gość piąty raz pucowany
"zwin to prowo" dlaczego? bo obnaża prymitywizm tak wielu osób mających TYLKO o sobie tak wysokie mniemanie?

Gość bełkot hgywsm
"nie przyznawaj się ze jesteś starszy bo Twoje zachowanie jest zenujące" jakbyś był młodszy to takie samo zachowanie byłoby GODNE?

Gość to nie wstyd być zosią
"Niestety są tak głupi ludzie" - myślalem, że chodzi o tę, którą autor nazywa kochanką i pisze "chciałaby być ze mną". Ale nie. "Andropauza zbiera swoje żniwo a mylona jest z prawdziwą miłością." - zbiera żniwo też starość; z czym PRAWDZIWYM jest mylona? Co ma piernik do wiatraka? Wiadomo... ale mylić je.... :(

Gość to nie wstyd być zosią
"Dlaczego z wiekiem nie przybywa rozumu????????????" Droga zofio44, przybywa, przybywa. Fakt, że nie wszyskim odpowiednio dużo (czyt. wystarczająco). Ale nikt ci przecież nie obiecywał......

Gość Dojrzała Róża
Moim ulubionym powiedzeniem jest: "Tylko prawdziwi mężczyźni nie boją się dojrzałych kobiet". Może tak być, że młoda kobieta zakochuje się w dojrzałym mężczyźnie, ale taki związek - z małymi wyjątkami - nie trwa dłużej niż kilka lat. Zgred, fajnie napisała jedna z internautek, po "wytrzeźwieniu", próbuje wrócić do "starej" żony, ale często ma już za sobą, niestety, spalone mosty. Dlaczego dojrzali faceci szukają młodych kobiet? Nie są, niestety, w stanie sprostać wymaganiom kobiet dojrzałych, wiedzących, czego chcą. Młoda dziewczyna, jednak, po paru latach zaczyna się z panem pierdzielem nudzić i klęska gotowa.

Gość przysługiwanie
"A nie boisz się, że jej ojciec i bracia skopią ci tyłek?" - a niby dlaczego mieliby skopać? ale... jeżeli są aż tacy głupi, że wydaje im się, że skopaniem dupy właściwie poprzestawiaja to co jest w głowie, to przecież gówno ich obchodzi jak ma poukładane w głowie jakiś stary lowelas. Co innego "krew z krwi" czyli siostra. Jak kopniesz w dupę to mogą się zatrząść policzki. Ale trzęsące się policzki nie są w stanie poukładać szarych komórek w głowie. Niestety. :(

Gość do Dojrzała Róża
"Dlaczego dojrzali faceci szukają młodych kobiet? Nie są, niestety, w stanie sprostać wymaganiom kobiet dojrzałych, wiedzących, czego chcą." To zdanie potwierdza Twoją dojrzałość. Sam bym lepiej tego nie napisał. ;)

Gość do Dojrzała Róża
"Młoda dziewczyna, jednak, po paru latach zaczyna się z panem pierdzielem nudzić i klęska gotowa" Chciałbym uścislić Twoją wypowiedź. Słowo "nudzić" jest daleko posuniętym uproszczeniem. Można je traktować wyłącznie jako zamiennnik zdania takiego jak np "to co imponowało głupiej gąsce, staje się żenujace dla kobiety ŚWIADOMEJ swojej wartości".

Gość do Dojrzała Róża
"Może tak być, że młoda kobieta zakoch*je się w dojrzałym mężczyźnie" - teoretycznie tak być może. A praktycznie? Nie zakochuje się w mężczyźnie a w jego dojrzałości. Objawiajacej się pewną wypracowaną przez wiele, wiele lat pozycją materialną i towarzyską. Zamiast zapierdzielać na SWOJĄ pozycję, wybiera drogę na skróty. Wydaje jej się, że przychodzi na gotowe. Ale NIC nie jest gotowe na jej przyjęcie. Potrzebuje czasu aby zrozumieć różnicę między "sympatycznym" uśmiechem JEGO PRZYJACIÓŁ, a "pobłażliwością" tychże.

Gość pewien starszy jegomość
pewny starszy jegomościu, podzielam twoją pewność. Ja też jestem pewny, że niejedna młoda cipuleńka zakocha się w tobie (to przecież jest dobrze odbierany warunek poprzedzający rozłożenie nóg). Ty nie jesteś głupi, jak twierdzi wiele osób na tym topiku. To oni są idiotami.

Gość pewien starszy jegomość
nie uważam się za idiotę, to ja rządzę a nie ta panienka w tym układzie i dzwonię kiedy mi się podoba:) od środy zero odezwu z mojej str, niech pomartwi się:)

Gość wez koles zejdz na ziemie
na pewno laska nic innego nie robi, tylko kudły sobie z łowy wyrywa bo nie dzwonisz:D