Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewny starszy jegomość

Zauroczyłem sę na stare lata w 26latce a jestem żonaty

Polecane posty

Gość nie czytalam
"nie uważąm się za olecha, dbam o siebie".Mozesz dbac ile wlezie, ale nic tego nie zmieni, ze jestes starym oblesnym dziadem. Ja mam 30 lat, ale takiemu staruchwi nawet palcem bym sie nie dala tknac.

Gość sonia44
Włos siwieje, dupa szaleje, jak byłeś całe życie oślizlym lowelasem to na stare lata tak Ci zostało

Gość Zdegustowana...
Zdradzałeś wcześniej żonę czy to pierwszy raz?

zdarzyło się

Gość ........kropka....
MIŁOŚĆ NIE PATRZY NA WIEK :D mówi to 60 letni człowiek w podeszłym wieku, z 35 letnim stażem małżeńskim litości!!! to, że sobie chcesz poruchać Autorze no ok, to że jesteś zafascynowany młodszym ciałem kobiety ledwo po studiach no ok, to że Twoje ego urosło ponad szczyty szczytów no ok, ale myślisz że zmienisz świat??!!! Za chwile wcale nie będzie Ci stawał, a ona znajdzie takiego któremu będzie stawał i zostawi Cie to jest pewne! Ona sam nie wie czego chce, tak jak ty zapewne w jej wieku, bo zazwyczaj w tym wieku WYDAJE SIĘ , że się wie co zrobić ze swoją przyszłością. Zniszczysz wszystko co budowałeś do tej pory, może Ty masz to w dupie, ale pomyśl jak skrzywdzisz żonę , a w oczach własnych dzieci wyjdziesz na erotomana. I zostaniesz sam jak palec sam! Jeśli chcesz coś zrobić dla siebie to radzę uświadomić sobie w jakim jesteś wieku i naucz się żyć jak dziadek. WSTYDŹ SIĘ!

Gość Zdegustowana...
I uważasz ze zasługujesz teraz na tą młodą? Masz tyle lat co moja mama, jesteś dziadkiem i zdradzasz żonę. W swoim wieku powinieneś być już ustatkowany emocjonalnie, szanować to co masz, a masz wiele - żona, dzieci, wnuczki. Nie psuj tego. Nie pozwól by chwilowa zachcianka zniszczyła wszystko co zdobywałeś przez 35 lat. Stracisz żonę i szacunek dzieci. Po co mężczyźni zakładają rodziny i przed ołtarzem przysięgają wierność skoro byle dupa zawraca im w głowie? Rodzina nie jest dla Ciebie żadną wartością.

Gość nie czytalam
"miłość nie patrzy na wiek", a gdyby to bylo na odwrot i to Ty bys mial te 26 lat, a ona 59 to tez nie patrzyl na wiek staruchu

Gość sonia44
A ja radzę staremu aby poszedł do kościoła i pomodlił się o zdrowie, bo o rozum dla niego to już za póżno :D

Gość byłam w związku ze
starszym panem. miałam 28lat on 58 .byliśmy razem 5 lat. on miał takie sam obiekcje co Ty leczy kiedy o tym rozmawialiśmy na tamten czas wydawało mi się ,że są to głupoty. obawiam się ,że ci wszyscy negatywnie nastawieni mają rację. ja mam wyrzuty sumienia.rozwaliłam mu małżeństwo,żona nie ma już zamiaru go przyjąć bo spodobala się jej wolność a mnie zaczęły przeszkadzać docinki znajomych o podstarzałym tatusiu, nie pasował do mego towarzystwa.czułam ,że w głębi duszy odstaje ode mnie i chciał przeciągnąć mnie na swoją stronę ale ja miałam zbyt dużo energii.....

Gość Zdegustowana...
Ciekawe ile lat mają Twoje dzieci? Skoro jesteś dziadkiem to zapewne są dobrze po 20-stce. Masz może córkę? Jeśli tak, to zastanów się jakbyś zareagował na jej gorący romans z 60 letnim żonatym i dzieciatym panem. Między moimi rodzicami jest zaledwie 14 lat różnicy ale rozbieżności między nimi widać gołym okiem.

córki maja po 33 lat i 18, syn 29 a po co ta wiedza? oddzielam ja od swojej rodziny. o dwie róźne sprawy

Gość Zdegustowana...
Zastanów się jakbyś zareagował gdybyś dowiedział się o gorącym romansie jednej z córek z 60 letnim żonatym i dzieciatym panem?! Odpowiedz co byś zrobił, tylko szczerze.

zabiłbym, ale to inna sprawa

Gość Zdegustowana...
I nie pisz, że oddzielasz ją od swojej rodziny bo ona tak naprawdę już głęboko weszła w Twoją rodzinę. Myślisz i marzysz tylko o niej. Reszta nie ma znaczenia. Jesteś egoistą, a w swoim wieku powinieneś być odpowiedzialnym człowiekiem i autorytetem dla swoich dzieci i wnuków.

Gość cvvbghxfdtghsydthgyd
gratuluje wyboru,dopiero zobaczysz co zycie znaczy jak od zonki odejdziesz ,nowa cie wychowa

Gość Zdegustowana...
Ha ha ha inna sprawa, dlaczego inna? Ona też ma rodziców. Prawdopodobnie w Twoim wieku.

Gość wpisz w google
Może to i dobrze, że dziadyga chce związać się z taką młódką. Staruch, jesli teraz ma takie ciągotki starego erotomana to i wcześniej musiał paskudzić w życiu swojej rodziny swym rozwiązłym dupskiem. A to dziewcze wyrówna rachunki i tak przeciągnie ramola, że popamięta do końca, ma jak w banku przytulisko "Brata Alberta". Zgnije tam w samotności, bo po takich numerach jakie zamierza zrobić to nawet jego pies nie będzie chciał go oszczać. Naprawdę ta dziewczyna będzie narzędziem sprawiedliwości i to niezależnie czy jest cwana, czy głupia jak but. Więc bardzo dobrze DZIADZIU ! Rozpierdalaj swoje życie. NIECH CIĘ CHUJ PROWADZI !

Gość Eleeene
Dziadku-Ty drugi dzien tak swirujesz na Kafe i marzysz o swiezynce? Wiagra polknieta?

płytcy jesteście, że nie wierzycie w prawdziwą miłość

ostatnio wybieralismy trumne dla mnie w zakladzie pogrzebowym, bylo tak milo ;)

podszyw

proszę o wypowiedź tylko kulturlnych ludzi

Gość pewien starszy jegomość
nie kontaktowałem się z nią od środy, penie myśli,żę już zapomniałęm, a ja nie śpię po nocach

Gość zrób jej przysługę
i już nie odzywaj się. A nie boisz się, że jej ojciec i bracia skopią ci tyłek?

Gość zrób jej przysługę
*oczywiście jej ojciec i bracia. Ja bym tak zrobił

Gość zrób jej przysługę
poza tym gówniane prowo:D

Gość pewien starszy jegomość
to nie prowo, widać słabo znasz życie

Gość zrób jej przysługę
nie ma aż tak głupich ludzi

Gość sonia44
Niestety są tak głupi ludzie, mam takich w pobliżu tylko faktycznie marnie to się kończy, ale w starszym wieku facetom odbija obawa przed starzeniem się i chcą życie przeżyć raz jeszcze i od nowa. Andropauza zbiera swoje żniwo a mylona jest z prawdziwą miłością. Facetowi w tym wieku nie przetłumaczycie tym bardziej ze wcześniej też żonę zdradzał, szkoda tylko jego żony bo musiała przejść przez niejedno upokorzenie. Czlowieku, Ty nigdy swojej głupoty nie będziesz w stanie zonie i dzieciom wynagrodzic i nie pisz że rodzinę trzymasz z daleka od swojej miłości bo cała rodzina siedzi w tym bagnie po same uszy. Dlaczego z wiekiem nie przybywa rozumu????????????

Gość hgywsm
Pewien starszy jegomośc- nawet nie przyznawaj się ze jesteś starszy bo Twoje zachowanie jest zenujące. Kiedy ostatnio robiłeś badania na prostatę i hormony?