Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedrek.killer

Ojciec alkoholik!!!

Polecane posty

Gość jedrek.killer

Chciałabym otworzyć dyskusje na temat ojca alkoholika jakiego ja mam. Dręczy mnie to strasznie, ponieważ rodziców się nie wybiera. Czy wy też macie takie problemy? Odpowiedzcie. Z góry dziękuje. Zobacz też: http://postlinknews.com/457news.php

Gość rozumiem tooooooooooo
bo mój ojczym był alkoholikiem mialam 10 lat jak matka za niego wyszła na początku nie pił ale potem zaczął i robił nieziemskie awantury bił matkę i mojego brata mnie tylko groził,nie uderzył mnie ani razu ale krzywdził innych a mnie doprowadzał do szału tymi awanturami po 14 latach odszedł sam,wzieli rozwód - całe szczęście swojego ojca biologicznego nie znam ale gdyby miał byc taki jak ten skurwiel to nie wiem co bym zrobiła...... :( od tamtej pory boję się facetów zdaje mi sie że wszyscy tacy są....

Gość jedrek.killer
właśnie są w trakcie rozwodu... to takie ciężkie... i też mam nieziemskie awantury już od paru lat... W Polsce jest naprawdę poważny problem z alkoholizmem. Tylko jak mu zaradzić skoro tyle osób cierpi z tego powodu....

Ile masz lat? Powiedz mi, jeśli Ojciec pije i nie chce się leczyć co możesz zrobić? Nic. Tzn. nie możesz zrobić nic z JEGO życiem. Ze swoim możesz wszystko. Tylko poczytaj trochę o DDA i może wybierz się tam. To ważne żeby nie powielać pewnych schematów z domu w życiu dorosłym.