Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sddsadasdad

czy mam wystarczajaco duzo dosiwadceznia by znalezc prace?? zalamana

Polecane posty

Gość kirkorrrr
Ale owieczko dowaliłas.Czujna jestes.

Gość iiiiiiiiiiixxxiiiiiiiiiiiiii
Bo co trzeba zrobić zeby być tą Analizą? Tak miałam napisać. I ja mam nieskończony doktorat i jestem tą Analizą. I od mojej matki też Analizy - nie wiadomo za co - pasują mi pieniądze. Nawet na adres ZA MIESZKANIE i tyle. I koniec. A zrobią co chcę i tyle. I tyle ta kasa jest warta. Dla takiej jak ja. Ale firma mi pasuje po matce i babci - diabelska i tyle. Szatańska firma mi pasuje i tyle :( Bo po co mi te pieniądze? mam iść do pracy. Jak? I tak dalej. Pieniadze na życie - na lekarza. Dlatego mogą nawet pod adres wysłać a z matką sie rozliczę. Ja z matką dobrze żyje. Bridżet Jones jej będę reklamowac i fru. I tyle. A tu wszedzie Niemcy i tyle.

Witaj Kirkorze - wiesz co JA W OGÓLE nie jestem czujna. W OGÓLE. I tyle :( To by było inaczej - na pewno miałabym mieszkanie i tyle. I jeździłabym na zachód i pracowała. Ach na razie spadam. I tyle Ci napiszę o wizualizacji swojego życia . Do babci na grób już miałam jechać podziękować za uratowanie mi życia w ogrodnictwie - nie wiem po co - ale uratowała mnie i tyle. Choć wiecie - wiedziałabym o sklepie z penisami i dawno mam pracę normalną, a tak chcę pieniądze matki i koniec. Debilki z siebie robić też nie zamierzam. W domu zajęcia sobie znajdę. FIRMA po matce i babci NORMALNIE mi pasuje i mam wszystko gdzieś. Ten KK to takie Analizy dla mnie i tyle. Zawsze tak myślałam tylko nie umiałam tego nazwać. A wiecie czemu cała moja spowiedz jest bez sensu? Bo zawsze myslałam czy można powiedzieć więcej grzechów niż 7 w spowiedzi czy powinno być NAJWIĘCEJ 7 grzechów czy więcej i tyle. I chyba Z TEGO poszła mi cała matma. Bo grzechów to jest MORZE, ludzie mają MORZE GRZECHÓW - tak trzeba mówić i tyle. Żeby ktoś tak nie myślał. A ja miałam no czasem wiecej grzechów, ale ogólnie uwazałam, ze moze być 7 grzechów i tyle :(

Bo to jest tak - co to Miłosierdzie Boże. To jest tak MORZE GRZECHÓW i MORZE WYBACZENIA - tak sie to tłumaczy, a nie że można grzeszyc i to jest miłosierdzie a żal za grzechy? I tyle. A grzechów jest MORZE i tylko tyle miał mi ktoś wytłumaczyć i bym była normalna, a tak? I tyle :(

Bo z Dzienniczka Faustyny wiecie wynika że jest MORZE MIŁOSIERDZIA, ale jest też MORZE GRZECHÓW - 2 morza. A w Polsce ludzie uważają, ze jest 1 morze - miłosiedzia. A morze grzechów? A pokuta za te grzechy? No wiecie wszystko kasą opylacie. Taki Hindus a wy. Jeden grzech wszędzie - tak sie myśli, a nie forsa, forsa, miłosiedzie. A krzyż? A krzyż - to zawsze był problem KK. Co z tym krzyżem zrobić? A wyciepnąć na śmietnilk. Tacy są ludzie w Polsce i księża też. Ale gdzie indziej już tak nie ma. Ludzie tak nie chca i tyle. :(

Dla mnie Polska wiecie to jest 1 Lucyfer. Taka prawda i tyle :( No cóz... zostaje mi tu cytować wam Dzienniczek - tacy jesteście i tyle. Nic tylko szkoła. A ja znowu taka nie jestem. Ja jestem WIEDZA i tyle. A ta szkoła uczy czegoś? Bo ja mam arystokrację waszą i taka nie jestem. A wy tylko szkoła bo macie żałować arystokratów - a nic nie żałujecie. Kiedyś wszyscy w USA i tyle ta szkoła warta. Trzeba panstwa pilnować a nie szkoły - tam złodzieje, zabijaki najgorsze, oszuści, kruyminaliści do czegoś dochodzą a wy tylko szkoła i szkoła. I tyle. A w tej szkole pass USA i wszystko gdzieś. Taki obłęd. też tego nie rozumiałam i w twarz za wszystko. Pomyje w twarz. Pass USA w twarz i tyle :(

Jeszcze rela wszędzie - Polska kraj katolicki i maryjny. Jaki maryjny? Gdzie ta Maryja? Wyemigrowała do USA chyba :( To też jest taka ściema niezła jak na to patrze. Z Chrystusa króla ściema i tyle :(