Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krystian0o9i8u

Pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość Krystian0o9i8u

Jak ważne jest dla was wykształcenie chłopaka i to czy ma prawo jazdy ?

Gość hey you
nie jest ważne :))) najważniejsze jakim jest człowiekiem :)

Gość ztdm
"najważniejsze jakim jest człowiekiem" pusty slogan 💤

ogólnie nie ma żadnego znaczenia czy ma kwitek ze studiów czy z podstawówki,ale ważne,żeby nie zachowywał się tak jak by tylko podstawówkę skończył

Gość salsero111
dla mnie wyksztalcenie jest ważne bo sama ciągle się kształcę, studiuję, uczę się języków i chciałabym mieć partnera na podobnym poziomie intelektualnym - ale to tylko moja opinia, moje zdanie Każda z nas ma inne podejście:)

Gość cvvbghxfdtghsydthgyd
jak ma 17 lat to nie ma znaczenia ,a jak ma 30 to tak

Gość hey you
nie no faktycznie pusty :))) jak bedzie miał wykształcenie i prawko to już w ramiona się pada :D po pierwsze - wyksztalacenie można sobie w każdej chwili zrobić :) i prawko też :) po drugie byc wykształconym nie oznacza mądrym , przeważnie to nie ma nic wspólnego z mądrością życiowa - a na co dzień wiedzą nabytą :) na kierunku nie błyśnie :))

tak jak napisała poprzedniczka-podobny poziom intelektualny. Ale czasam chłopak po podstawówce jest mądrzejszy niż taki po studiach,które nic mu nie dały i skończył je po znajomości.

Gość ciemna głowa
tak, ważne jeżeli nie ma to musi mieć chęć osiagnięcia do tego w najblizszej przyszłości

Ważne jest dla mnie wykształcenie, bo to świadczy o ambicjach. Do tego czy facet ma prawo jazdy nie przywiązuje żadnej wagi.

W pewnym wieku prawko ułatwia życie na tyle, że jest niemal wymogiem, ale jakoś specjalnie do tego wagi nie przywiązuję. Natomiast edukacja jest mimo wszystko dla mnie istotna.

Gość Krystianku a
ile masz lat?

Gość Krystian0o9i8u
Pytam ponieważ szukam dziewczyny ale mam wykształcenie podstawowe tzn. gdy chodziłem do trzeciej klasy liceum to musiałem zrezygnować ze szkoły by opiekować się chorymi mamą i babcią które już nie żyją

Gość Krystian0o9i8u
Mam 27 lat

dajcie spokoj, o ile edukacja to tylko papier to prawko świadczy o umiejętnościach albo ich braku, facet bez prawka to niepełnosprawność umysłowa i tyle :o chociaż w USA to nawet osoby z zespołem downa prowadzą. W Polsce 1 na 900chłopaków powyżej 18 r.ż nie ma prawka i jest pewne że jest coś z nim nie tak

Gość hey you
no może ma szofera :))

Gość Krystian0o9i8u
Tak jak Jarosław Kaczyński :-) Ale szofera nie posiadam

Gość SteFUNia
ja się przyznam, że to, jak chłopak prowadzi auto ma jakieś znaczenie, ale może to przypadkowy związek. samo prawko o niczym nie świadczy. żebym szalała za facetem musi on być dobrym kierowcą, muszę się czuć bezpiecznie jadąc z nim samochodem, musi też przejawiać inteligencję za kólkiem, np. zmienić trasę gdy na skrzyżowaniu jest korek, umieć przejechać przez rondo - niektórzy nawet tego nie potrafią, wyprzedzać z wyczuciem i nie zajeżdżać innym drogi. gdyby na środku drogi zabrakło mu beznzyny to też hmm raczej nie mialby u mnie szans. ale takie ogarnięcie bądź nieogranięcie życiowe widać w innych aspektach życia, za kółkiem po prostu najłatwiej czasem je dostrzec.

Gość Krystian0o9i8u
Jestem w trakcie załatwiania powrotu do szkoły chociaż jak słyszę , że osoby bardzo dobrze wykształcone mają problem ze znalezieniem pracy to mi się odechciewa

Wiesz, Ty w ogóle nie jesteś wykształcony, a teraz nawet milka nie ma sreberek żebyś miał co zwijać.

Gość jelsi chodzi o wyksztalcenie
to nie jet dla mnie wazne, jelsi facet ma kulture osobista i generalnie np jakis fach w reku i nie cieknie z niego glupota. sama studiuje. a co do prawka, to fajnie jak ma. ja mam, ale nie jezdze, a jednak samochod teraz to podstawa w funkcjonowaniu niemal i duza wygoda:)

Gość SteFUNia
Krystian, ja mam prawie skończone studia i nic mi to nie da. Zajmuję się czymś zupełnie innym na własną rękę i pisanie magisterki jedynie opóźnia moje plany związane z własną działalnością. Mam tylko małą wątpliwość i uważam, że skończyłeś przynajmniej gimanzjum albo to prowo :)

Gość SteFUNia
Nie doczytałam :D Szedłeś starym trybem, ok :) W takim razie - maturę warto zrobić dla przyzwoitości, w porównaniu do egzaminów na studiach to pikuś.

W zeszłym tygodniu tez o to pytałeś. Odpowiedź jest niezmienna, bezrobotny, po podstawówce, bez prawka, to nie materiał na partnera. Tym bardziej że masz już swoje lata. Najpierw ułóż swoje życie i to czym prędzej!

Gość szerner
Ja mam studia znam jezyki i tez nie mam prawka

Gość szerner
Ja mam studia znam jezyki i tez nie mam prawka

Gość Krystian0o9i8u
szerner Pracujesz gdzieś ? Jeżeli tak to ile zarabiasz ? Tylko szczerze