Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veressa

czy to jest możliwe by mieć ciśnienie 76 na 40 ?

Polecane posty

Gość veressa

mam naprawdę niskie ciśnienie, genetycznie , czesto słabo się czuje więc mierze ciśnienie , bo zamerzam wybrac się do lekarza, a dzis wyszło że mam 76/40 , to chyba nie mozliwe by miec takie niskie ciśnienie, to chyba źle mierzyłam czy coś

Gość mozna miec taki niskie
cisnienie - ale to niebezpieczne . Idz jak najszybciej do lekarza . Na razie wypij jakas mocniejsza herbate - herbata reguluje cisnienie albo kawe. Jak ci spadnie bardziej to radze , wypij maly kieliszeczek wodki ( od razu ci skoczny ).

Gość hgywsm
Zmierz ciśnienie trzy razy w odstępach 10 min, a jeśli potwierdzi sie tak niskie to odwiedż lekarza,

Gość a masz przy tym zawroty
glowy? moja mama miewa niskie cisnienie i tetno i miewa wtedy zawroty glowy.od czego to moze byc?ale tak niskiego jak ty to nie ma

Gość to hypotonia
uciazliwe dranstwo,moja corka tez miewa takie rr.ma omdlenia,zle sie czuje.nos przy sobie glucardiamid tabletki do ssania,pomagaja.lekarza tez odwiedz,niech sam stwierdzi przyczyny takiego rr.

Gość to hypotonia
glucardiamid,tabletki do ssania polecam,no i wizyte u lekarza.

Gość Ola

Najlepszym wyborem  moim zdaniem jest Senior z zasilaczem. Przez to że masz zasilanie z kabla nie musisz się martwić o baterie, że się rozładują, że trzeba będzie dokupić itp.