Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewien facet pewnej kobiety

czy byłybyście w stanie? pytanie do kobiet mających facetów

Polecane posty

Załóżmy facet upija się do nieprzytomności (miesznka alkoholów, pierwszy raz). Będąc w tym stanie, robi kupę w majtki i wymiotuje na dywan...I teraz wasza kolej. Co robcie? Zostawiacie go i niech jutro sam po sobie sprząta. Czy może sprzątacie, czyścicie dywan, myjecie go i kładziecie do łóżka?

Gość hey you
dzizes :)) i tak przez kolejna lata po każdym upojeniu :)) zostaw zostaw :) i jezcze zrób zdjecia bo nie uwierzy )

Gość trzecia godzina gratis
ja zostawiam... nie widzę powodu dla którego nastepnym razem po zażywanej pierwszy raz mieszance dragów miałby mi podpalić chałupę i wyrzucic kota przez okno :classic_cool:

Gość czocza
ale masakra :O pewnie ci sie to przydażyło

swoją drogą dlaczego miała bym chociazby próbować podnosić nieprzytomną osobę?

takie cos moze sie kazdemu zdarzyc...i zalezy kim ta osoba dla mnie jest.lata temu moj "chlopak" tak sie nachlal na imprezie,ze wlasnie lezal we wlasnych zygach-przeszlam nad nim i poszlam do domu. jesli cos takiego zdarzyloby sie mojego mezowi,to raczej bym pomogla-choc pewnie dlugo bym sie musiala przelamywac...wiem,ze gdyby ja odwalila taki numer,on by mnie umyl i posprzatal...

No właśnie moja żona pomogła, ale zrobiła też zdjęcia, żebym uwierzył, do jakiego stanu się doprowadziłem...i dochodzę do wniosku, że to anioł a nie kobieta.

A ja bym go zostawila,zeby rano zobaczyl do jakiego stanu sie doprowadzil , zeby bylo mu wstyd i dzieki temu bylaby spora szansa ,ze za nic w swiecie nie chcialby tego powtorzyc:D. Gdyby sam tego nie zobaczyl nie bylo by efektu terapeutycznego a opowiadanie mu o tym to nie to samo;)

Wlasnie o tym mowie autorze:)Sposob Twojej zony tez ok,wtedy jakos tam mozna pomoc..ale najpierw udokumentowac

wydaje mi sie,ze to duzo swiadczy o malzonku..sama nie chcialabym sie obudzic z zaschnietymi zygami we wlosach i na buzi oraz twarda,zimna kupa w majtach-dodatkowo wiedzac,ze on widzial co sie ze mna dzieje,a jednak poszedl spac do cieplego lozka.jak sie kogos kocha i ci zalezy na jego dobru,to sie zmusisz i go umyjesz-ale wiadomo-tylko przyjednorazowym wybryku

Gość ziemkaa
Zależy czyj dywan, jak mój to sprzątam zapewne nieziemsko wkurwiona. A jego oczywiście, że zostawiam.

Gość ziemkaa
Nie wierzę, że jakbym posprzątąła to by to docenił.

Gość szafkaddd
Ja bym pomogła, z obrzydzeniem, ale pomogła...

Gość ale pytanie czy w
moim mieszkaniu - czy w jego.

Gość mjhuyfhgbhjmjh
Chorym bym się zajęła,ale zdrowego nachlanego okryłabym kocykiem "co by nie zmarzł",obejrzała pod kątem,czy się "żygiem "nie udusi i zostawiłabym "w diabły":)

Gość mamusia synusiaaaaa
a ja bym zostawiła, niehc To rano zobaczy, przekona sie co alko robi z ludzmi i sie wstydzi :-0