Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szryniek

techno czy metal ???

Polecane posty

Gość szryniek

co wolicie ? ja zdecydowanie techno, metal to nie muzyka, jak tego w ogóle można słuchać :o

zdecydowanie metal, nie mogę słuchać techna. Dla mnie to tylko łomot i sztucznie generowane dźwięki. Za to metal, szczególnie z orkiestrą symfoniczna to dla mnie bajka.

Gość METALMAN
Dubstep kurwa

Gość hey you
jak można schuchać techno i disco polo ;p metal to nie muzyka ? dorośniesz to zrozumiesz ))

Gość alejakk
a zjakiej stronki moge sciagnac/odsluchac metal?

Gość szryniek
"zdecydowanie metal, nie mogę słuchać techna. Dla mnie to tylko łomot i sztucznie generowane dźwięki. Za to metal, szczególnie z orkiestrą symfoniczna to dla mnie bajka." darcia nie da się słuchać :(

Gość alejakk
poleccie jakis dobrych wykonawcow metalu

Gość szryniek
"jak można schuchać techno i disco polo ;p metal to nie muzyka ? dorośniesz to zrozumiesz ))" techno to piękna muzyka :)

Gość szryniek
"nie masz pojęcia o muzyce, na temat której się wypowiadasz. Najmniejszego." mam pojęcie, techno jest piękne

ja lubie metal, aale wkurzają mnie niektórzy słuchający tej muzyki i ich wywyższanie się. Jacy to inni są mało inteligentni, bo nie słuchają metalu, tylko ja jestm mądry, wrażliwy etc. a prawda jest taka, że w każdym gatunku (prócz techno) można znaleźć coś wartościowego. Ja jestem daleka od mówienia, że słucham metalu czy rapu bo słucham po prostu wszystkiego

szryniek - nie chodziło mi o techno, tylko o metal. Ja tam do techna nic nie mam, póki mnie nim ktoś nie katuje wbrew mojej woli. Nie lubię takiej muzyki i jej nie słucham. Ale jak ktoś lubi, to czemu nie. Natomiast żenujące jest wypowiadanie się o gatunku którego się w ogóle nie zna i krytykowanie go.

O tak....Burzum albo Dark Funeral to bardzo inteligentna, głęboka muzyka :P Nic wspanialszego. Przy okazji o jakich podgatunkach mówimy?

o dziwo większość ludzi których znam i którzy słuchają techno/trance itp to osoby naprawdę inteligentne zaradne a te od metalu to głownie kujony co nic nie wiedzą o życiu tacy niby wielce mądrzy :o

Gość szryniek
"a prawda jest taka, że w każdym gatunku (prócz techno) można znaleźć coś wartościowego" no niech będzie, że w każdym gatunku (oprócz metalu) :)

Jakby nie patrzeć są gatunki techno których bardzo miło się słucha. Ta muzyka z definicji ma być miła dla ucha i często taka jest.

Gość najlepiej połączenie obu
techno + metal lub dupstep + metal:P nowa płyta korna ...ewentualnie polecam utwóry zespołu pendulum

w każdym gatunku znajdzie się coś dobrego i coś beznadziejnego, więc wstawianie linków jest bez sensu.

Gość hey you
no tak bo ci wolaliści mają problem z jądrami ;p w cieżkiej muzyce facet jest prawdziwym facetem :))

Gość fucksja 876
ano to, że i tak nikt na nie nie wchodzi, poza tymi co słuchają metalu :D oj dzieci, dzieci:)

Gość hey you
w ciężkiej muzyce słychać głos prawdziwego faceta :) a w techno :) no niestety maja problemy z jądrami :)))))))

hey you - w techno z założenia albo głosu nie ma wcale, albo używa się syntezatorów. 12 - ja właśnie za to lubię te tematy, że czasem ludzie wstawią coś czego nie znam, a co mi się spodoba ;)